Hvordan virker en drevet punkt godt?

February 28

Hvordan virker en drevet punkt godt?

Oversigt

Hvad er en drevet godt?

En drevet er godt en brønd gravet ved hjælp af en specialiseret hovedet kaldet et Driven godt punkt. Dette er hoved også kendt som en sandstrand punkt i mindre grad. Drevet brønde er almindelige i dele af verden med blød sandstrand jorden hvor grundvandet er høj. Sådanne brønde typisk kun dykke ned mellem 10 og 25 fødder på de fleste. Grunden til dette er, at for at gøre en drevet godt, de rør, som bærer den godt vand op til jordoverfladen ikke er placeret ved at bore så meget som de er hamret ned i jorden. De er ukompliceret og tage lille indsats at gøre, men fordi de ikke bruger nogen form for drill de er begrænset til at være i områder med løs jord og vand tæt på jordoverfladen.

Hvad er et Driven godt punkt?

Et Driven godt punkt er et stort hoved, som ser meget gerne en over-sized negle. De er ca. 2 fod lange og 6 inches i diameter. Den smalle hoved er solidt bygget, med robust stål sider, selvom interiøret er hule. Den bageste halvdel af hovedet har mange huller skåret i siderne, som er blokeret med en stål finmasket. Siderne langs den meget tilbage tomme i hovedet har en ring af fordybninger var rør kan skrues på plads.

Hvordan virker en drevet punkt godt?

Driven godt punkt er hamret ned i jorden hvor godt er at være i hånden, som regel med en forhammer. Når det er solidt plantet, oprettes en motoriseret pipe driver. Det er en stor metal stativ med en lodret stempel suspenderet i midten, stemplet peger lige ned. En del af godt rør er forbundet sikkert på bagsiden af drevet godt punkt så at dets bagerste ende stående under rør driver. Rør driveren er involveret. Det hammere røret ned i jorden, indtil det er tid for en anden længde af røret kan forbindes og processen gentages. Når lederen har nået en tilstrækkelig dybde, en håndpumpe er tilsluttet den bagerste ende af røret og vandet pumpes til overfladen, indtil det kører ren, med ingen sand eller sedimenter misfarvning af vand. Den sidste længde af røret er bankede så at det er lige over jordoverfladen. Med brønd gravet, er en motoriseret brønd pumpe tilsluttet det, outlet af pumpen kører til en studs eller til at opfylde behovene i en husstand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com