Hvordan virker en elektronisk gnaver afskrækkende arbejde?

January 3

Ultralyd enheder

En type af elektronisk gnaver afskrækkende bruger ultralyd bølger. Disse typer af enheder bruger meget high-pitch lydbølger. Disse bølger er designet til at være uhørlige til det menneskelige øre, men kan blive hørt af mus og andre gnavere. Ideen er, at hvis disse lyde er meget højt, vil de forårsage gnavere til at blive ubehageligt og undgå at område. Disse lydbølger kan naturligvis kun dække en vis mængde af området. Som et resultat, flere af disse enheder kan være behov for et stort rum, og disse lydbølger vil have en hård tid gennemtrængende faste overflader, så gnavere kan stadig slippe dem ved at gå ind i vægge og skabene.

Electromagentic enheder

Nogle elektroniske gnaver afskrækkende bruger elektromagnetiske bølger samt ultralyd lydbølger. Når tilsluttet, sende disse enheder elektroniske impulser gennem et hus installationer. Det menes, at de elektromagnetiske bølger fra disse impulser af elektricitet påvirker nervesystemet af gnavere, forårsager dem ekstreme ubehag. En fordel ved denne type udstyr er, at det sender signalet gennem alle de ledninger, der gør det muligt at drive gnavere fra indre af murene.

Hvor effektive er disse enheder?

I de fleste tilfælde er de beviser, der understøtter brugen af ultralyd og/eller elektromagnetisk elektroniske gnaver afskrækkende anekdotisk. Nogle mennesker hævder, at de er meget effektive, mens andre har fundet lidt eller ingen gavn af dem. Når testet, har mange kommercielt tilgængelige ultralyd afskrækkende vist sig at være i stand til at forårsage gnavere at undgå området omkring enheden i en periode. Men, disse tests har også konstateret, at over tid, gnavere vende tilbage til området. Længden af tid, som denne form for enhed er effektiv er blevet fundet for at afhænge af typen af ultralyd bølge samt dens intensitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com