Hvordan virker en energi effektive propan ovnen?

April 20

Hvordan virker en energi effektive propan ovnen?

Energi effektive propan ovne

Dagens propan ovne er ca 92 til 94 procent mere energieffektive. De koster cirka 50 procent mindre pr BTU at betjene i forhold til træ eller elektrisk varme kilder. Propan ovne give støt, varm temperaturer. En anden fordel ved propan ovne er, at de ikke er afhængige af elektricitet. I et strømsvigt eller udfald, propan varme fortsætter med at fungere.

Funktion

Energi effektive propan ovne er udstyret med udluftningsanordning dæmpere. Vent dæmpere er placeret inden for ventilation skaft eller flue. De lukkes automatisk, når det varme krav er opfyldt, og når den resterende varme er fanget inde. Når termostaten kalder for mere varme, åbne udluftning Spjældene før brændere kom. Dette giver mulighed for forbrænding dampe til at blive frigivet. Brænderne er antændt kun efter udluftning dæmpere er åbnet.

Variationer

De vigtigste typer af propan ovne er væg ovne, kombination varmeanlæg og centrale ovne. Den centrale ovn, er dog den mest energieffektive.Propan ovne er designet med elektroniske tændinger, der tillader boligejer at aktivere brænderen, når varmen er nødvendige. Propan er bedre bevaret på denne måde, fordi der ikke er en løbende pilot lys. Nyere propan ovnen modeller fungere nemt med en fjernbetjening og kan placeres næsten hvor som helst i dit hjem. Udstødningssystemer for energi effektive propan gas ovne er køligere i forhold til traditionelle ovne. Derudover kan de udluftning systemer i de nyere modeller let modificeret til at passe forskellige strukturelle hjem omstændigheder. De er også i stand til at blive udluftet vandret eller lodret. Fordi nyere modeller er ganske kompakt, kan de indbygges i små rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com