Hvordan virker en fane-Top gardin?

October 7

Beskrivelse af fanen-Top gardin

Fanen-top gardiner er lige, hvad navnet antyder. De er gardiner, der har en fane øverst, som kan være almindeligt, butterfly eller knappen. Plain faner har sløjfer på toppen af tæppet, der glider over gardinstang. Butterfly faner binde over gardinstang til en mere dekorative look. De er især rart i et soveværelse. Knappen faner fold over stangen og derefter knappen på forsiden af gardinet for en anden dekorativ detalje.

Fanerne er placeret i hver ende af panelet og derefter ca 8 inches fra hinanden på tværs af panelet. Fanen-top gardiner er strømlinet; der er ingen flæser eller fnug med disse gardiner. De er uformel. De kommer i forskellige materialer. Bomuldstwill er populære, fordi det er uformelt i udseende og materialet, der hænger godt fra fanerne. Fanen-top gardiner kan være lavet af ren og skær materiale såsom voile. Nogle har akryl form på polyester/bomuld til at levere isolering. Fanen-toppe er tilgængelig i de fleste draperier stof. De kommer selv med forskellige farvede faner til en varieret look.

Funktion af fanen-Top gardin

Fanen-top gardiner tjene en række funktioner. De er uformelle for en casual indretning. Fordi vandhaner eller loops er store, flytter gardinet let over gardinstang for nem lukning og åbning. Fordi fanerne dækker kun stang, dekorative stænger, er træværk og Vinduer trim mere mærkbar. Fanen-toppe kan være enhver længde. Kapper tilføje blot et strejf af indretning til et værelse uden at hindre opfattelse. To smalle paneler på side tilføje stil uden blokerer lys. Bredere, isolerede paneler stoppe udkast når lukket.

Hvordan man kan hænge under fanen-Top gardiner

Før du køber gardiner, måle fra toppen af gardinstang til den ønskede længde. Fanen-toppe ser fine ud om de hænger til bunden af vinduet eller på gulvet. Hvis du ønsker at lukke gardinerne, måle bredde fra vinduet uden for trim og formere sig to til tre gange nummeret. Hvis din bredde er 50 inches, du to paneler, der i alt 100-150 inches. Du vil have dine gardiner at have fylde når lukket. Hvis gardinerne gonna være åben, er bedømmelseskomite bredde ikke vigtigt.

Når du hænge under fanen-toppe, er det nemmest at slide sløjfer over gardinstang, uanset om de er almindelig, knap eller Butterfly faner. Fanerne Butterfly kan justeres, når de er på gardinstang.

Når du køber fane-top gardiner, vælge solid farver eller enkle mønstre. Du ønsker ikke din gardiner konkurrerer med skønheden i en dekorative gardinstang eller nice træværk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com