Hvordan virker en flertrins termostat?

October 28

Hvordan virker en flertrins termostat?

En flertrins termostat er en særlig type termostat bruges, når der er behov for at have flere indstillinger på en varme- og kølesystem. Enhver opvarmning eller køling system, der har mere end én hastighed skal have en termostat, der er i stand til at indstille til flere varme og køling niveauer og udnytte de tilgængelige funktioner på den på enheden.Selv om noget billigere enkelt termostater er der normalt en måde at få flere varme eller køling indstillinger. Forskellen mellem et enkelt- og flertrins termostat er, hvordan og Hvornår funktioner bruges. Som man ville forvente, har en flertrins termostat flere muligheder.

En flertrins termostaten fungerer ved at skifte mellem to forskellige kilder til opvarmning eller afkøling for at give maksimal effektivitet og en stabil temperatur for et indendørs område; Det gør den ved at skifte mellem El-varme eller køling og gas opvarmning eller køling. Dette skifte bestemmes af sæson og udendørs temperatur.Opvarmning eller køling system vil bruge de vigtigste pumpe, indtil det ikke længere kan holde temperaturen på et stabilt niveau og derefter skifte til den hjælpeansatte eller elektriske system. Hvor effektiv denne skifte system er afhænger matchningen af den udendørs system for miljøet det findes i ekstra køling og opvarmning.Mest flertrins systemer har et indre ur, der har mulighed for at oprette en nat program og skifte tilbage i morgen til et andet program. Hvis der sker en ændring i disse programmer, vil han system også ændre til hjælpemotoren, hvis nødvendigt. Dette sparer penge og holder gennemførelsen af flertrins termostaten omkostningseffektive.

Hver flertrins termostat cyklus har en lille forskydning af et antal grader. Dette forhindrer de skiftende af cyklusser for ofte eller skifte til et backup-system for tidligt. Undtagelsen til dette er, når forskellen mellem den ekstra varme og regelmæssig varmen er forudsat af en pumpe--der er et par ekstra grader indregnet i beregningen af fejl. Denne forskel giver en stabil adskillelse hvis der er en sammensat fejl på cyklus output. Dette giver også mulighed for varmepumpe skal på hvorvidt ekstra varmekilden er på.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com