Hvordan virker en flishugger?

August 13

Uanset om dit mål er at rydde væk debris fra træer eller til at gøre kompost, kan et træ flishuggeren være en effektiv måde af mekanisk rensning af små lemmer. Flishuggere kommer i mange størrelser, lige fra store industrielle typer til mindre for boligejer. Men uanset deres størrelse, mekanikken i de træ slibemaskiner fungere på samme måde.

Kraftværket

Alle træ flishugger skal have en form for power input til at vende de store slibe knive, der udfører det faktiske arbejde for at gøre de små chips. En elektrisk motor eller en fossile motor drev et sæt knive. Denne magt overføres af et sæt af remskiver og kileremme eller en gearkasse. Remskive-og-v-bælte metode bruger en lille remskive på motoren og en større remskive på klingen akslen til at regulere hastigheden af de roterende knive. En v-bælte, meget gerne i din bil eller lastbil, bærer magt fra den motor eller motor til akslen. En gearkasse også overfører magt til kuttere, men på en måde, der er usynligt for øjet. En række redskaber er omsluttet af gearkasse, der regulere hastighed og kraft til boksen skæring.

Knive

Træ flishuggeren skære vingerne er selve hjertet i maskinen. Type for skæring vinger vil beslutte, hvor stor en gren maskinen kan fortære. Nogle flishuggere bruge meget skarpe knive, der er knyttet på tre eller fire roterende aksler, og som barbere sticks meget hurtigt i små, aflange stykker. Disse aksler er i overensstemmelse med hinanden og gøre hurtigt grenene mindre og mindre med hvert gennemløb mod de skarpe knive. Andre flishuggere bruge Inter meshing knive, der er i stand til at trække pinde i skæring stål, hvilket gør for en selvstændig fodring type flishugger. De indbyrdes meshing vinger har en skærm under vingerne til at fastholde størrelsen af chips. Den indbyrdes meshing type flishugger bliver langsommere, men chip størrelse vil være konsekvent.

Resultatet

Træflis kan bruges som en side dressing til blomsterbede og haver. De træflis kan også få lov at sidde og nedbryde (eller kompost) for ud direkte i haven sengen. Ikke alle arter af træ bør anvendes som kompost eller side dressing i haver, da visse træer kan indeholde kemikalier, der kan være ødelæggende for nogle planter. Tjekke med den lokale Udvidelse agent, hvis du har spørgsmål om typen af træflis gælde for en have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com