Hvordan virker en fritstående badekar?

November 26

Oversigt

Stil

Fritstående badekar er kommet en lang vej fra din stor, stor bedstefars støbejern klo fod. Selv om der er ingen tvivl om charmen af antikke piedestal bøtter, arbejde dagens fritstående badekar som et designelement så meget som en funktion. Glat porcelæn kurver vuggede i en træ støtte i en asiatisk design bidrager til en spa-lignende atmosfære i dit badeværelse. Nogle fritstående badekar har ingen støtte overhovedet, som et moderne stil balje, der sidder direkte på gulvet. Klo fod badekar er stadig en populær design, selv om dagens udgave er lavet af porcelæn. Vælg et badekar, der virker med dit badeværelse indretning.

Placering

Fritstående badekar er omdrejningspunktet for dit badeværelse, især hvis du placere dem i midten af rummet. De også skinne langs væggen, med deres smukke vandhaner og udsat rør. Placere et fritstående badekar i en vinkel i hjørnet skaber en illusion af et separat rum, men faktisk optager meget mere plads i dit badeværelse. Rengøring er en anden placering spørgsmål, da det er akavet at få nedenunder og bag karret. Den fritstående aspekt virker meget mere som en design funktion end en praktisk, som visse placeringer skaber udfordringer. Væggen over karret er ikke let tilgængelige, så det ikke er muligt at placere en lagring kabinet der. Brusebad funktioner til fritstående badekar fungerer bedst hvis karret er mod en flise væg, men du kan nemt installere et brusebad gardin til at beskytte væggene og gulv.

VVS

VVS i et fritstående badekar fungerer også som en design-feature. Udsatte metal rør er lavet af messing i krom, kobber eller børstet nikkel og vandhaner kan være omfattende og rigt udsmykkede eller slående i deres enkelhed. VVS til fritstående badekar kan køre helt op til loftet, ned gennem gulvet eller delvist op ad væggen. Dine rør kan arbejde for at forbedre badekarret eller kigge op over den bageste hjørne med diskret rør går gennem gulvet. Fritstående badekar VVS fungerer på samme som regelmæssige badekar VVS, med en afløbet i front, slutter sig til den tilstødende til varmt og koldt vand rør der stopper ved dit badekar, eller fortsætte til dit brusebad afløbsrør. Den eneste forskel er, at regelmæssig badekar VVS arbejder bag kulisserne; fritstående VVS arbejder front og center.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com