Hvordan virker en Furnace luftfugter?

October 9

Ovnen Humidifer Basics

Furnace luftfugter er generelt knyttet mellem varm luft ventilationskanal strømmer ind i huset og kold luft tilbage bringe luften til ovnen. En del af den varme luft er kanaliseret ind i luftfugter, hvor det opfanger dråber af vand. Det er derefter fødes ind i kold luft tilbagevenden, som flyder ind i ovnen, opvarmning det igen. Denne varme fordamper helt vanddråber, således at de er optaget af den varme luft.

Disk hjul og tromle befugtere

I disk hjul og tromle-stil befugtningsapparater bærer et roterende hjul vand fra en bakke til en luftstrøm. I tromle-stil befugtningsapparater, er vandet samlet op af absorberende puder. Luften blæser forbi puder, absorbere vandet når det passerer. Disk hjul bruge mange små plastik diske i stedet for puder. Hver plastik disk kun holder en smule vand, men de har tilstrækkeligt areal til at holde en hel. På grund af størrelsen af det areal, kan den varme luft absorbere vand meget effektivt.

Gennemstrømnings-befugtere

Gennemstrømnings-befugtere har ingen flow dele. I stedet, de har en lille, porøs aluminium enhed kaldet en kiks. Vandet løber gennem en dyse i kiks, og luft blæser gennem side. På grund af alle hullerne i kiks er der en masse areal for vand til at dække. Dette giver mulighed for luft til at absorbere vanddamp meget effektivt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com