Hvordan virker en Garage døren Sensor?

October 20

Hvordan virker en Garage døren Sensor?

Sikkerhedskrav til Garage døråbnere

I 1990 ' erne, regeringen har pålagt føderale regler kræves garage døråbnere skal foretages med to sikkerhedsanordninger med henblik på at forebygge ulykker. Mange garage door system virksomheder har allerede indsendt til de føderale retningslinjer. De fleste producenter af garage døråbnere installere foto øjne med deres garage døråbningen systemer. Formålet med foto øjne er at påvise om, hvorvidt der er en forhindring inden for døren. Foto øjne skal se hinanden eller kommer i kontakt for at døren fortsat at lukke helt. Hvis foto øjne er forhindret i at møde, betyder det at stråle af infra-red beam forbinder dem er blevet afbrudt, og garageporten er, derfor, afskåret fra lukning.

Hvordan virker en Garage døren Sensor?

Garage døråbnere er motoriseret udstyr, der bruges til at fjernstyre åbne garageporte, når der trykkes på en knap. Nogle knapper er koblet til et elektrisk kredsløb inden for et hus, og nogle knapper er fjernstyret, batteri-drevne enheder, der bruges i en bil. Men de fleste garage døråbner systemer består af begge typer af ledninger så at boligejer kan operere garageporten i hans bil samt i sit hjem. Garage døråbner system er også designet med infrarød radiosignal, der sendes til styreenheden, når knappen er trykket på åbneren. Styreenheden, så, udløser elektromotor, som er forbundet med et spor og remskive system, der aktiverer åbning og lukning af garageporten.

Funktionsfejl

Infrarøde sensorer er placeret på siderne af garageport omkring 2 inches fra gulvet. Hvis den infrarøde sensorer ikke fungerer korrekt, generelt begynder en af sensor lys at blinke. Det er vigtigt at sørge for, at der ikke er nogen forhindring i døren forårsager fejlfunktion. Hvis der ikke er nogen forhindring inden for garage døren, enten sensoren muligvis omlaegning eller foto linse kan få brug for rengøring. Hvis garage døren system eller sensorer stadig fortsat fungerer korrekt, kan det en god idé at ringe i en professionel til at undersøge problemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com