Hvordan virker en gasgenerator?

July 4

Nødstrøm

Gas-drevne elektriske generatorer kan give en back-up kilde til magt til et hjem eller forretning, når den vigtigste energikilde mislykkes. Tilsluttes en overførsel skifte generatoren overvåger El, og når der opstår en afbrydelse af service, det skifter magt til standby generator, indtil normal strømmen er genoprettet. Når elektricitet kommer tilbage, er generatoren automatisk slået fra. En overførsel skifte er faktisk en specialiseret effektafbryder panel, der er forbundet i et hjem regelmæssig elektriske panel boks som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Heavy-Duty netledninger skal bruges til at forbinde en gasgenerator til overførsel skifte eller tilslutte apparater direkte til generatoren. Power ledninger bruges med generatorer skal kunne levere tilstrækkelig effekt til power elektricitet til apparater i hjemmet.

Omkostninger

Generatorer bruges til at levere energi til en husstand i tilfælde af en strømafbrydelse er forholdsvis billige, typisk spænder i pris mellem $600 og $1.200 afhængigt af den effekt, du har brug for. Generatorer drevet af benzin er den billigste slags at fungere, men gøre mere støj, når du kører. De også bære hurtigere end diesel, propan eller naturgas generatorer, der kan koste meget mere. For at få den bedste pris, når shopping for en gasgenerator, kan du overveje at købe fra en engros forhandler, der sælger produkter til factory direkte priser (Se ressourcer). Husk at du skal købe tilbehør kræves til installation eller ekstra dele bør mekaniske problemer med generator forekomme. Gasgeneratorer brænde en gallon af gas omkring hver to timer ved produktion af en 1.000 watt output.

Watt

Før du køber en generator til at have på standby som en back-up strømkilde, tage hensyn til effekt, samt hvordan man starte generatoren. Nogle enheder er designet til at starte fra et batteri, og andre skal startes manuelt med en pull ledningen. Selv generatorer tilsluttet en overførsel skifte kan være enten manuelt eller automatisk. Når beregningen af den effekt, du skal bruge, mulighed for antallet af apparater, der vil køre fra generatoren. En generator skal producere nok watt power lys, samt køleskab, vandvarmer og måske en brønd pumpe, da disse er normalt de væsentligste elektriske behov i et hjem. I de fleste tilfælde, vil en generator, der sætter ud 5000 watt energi gøre arbejdet. Elektriske varmeapparater, air condition-enheder og endda elektriske intervaller har tendens til at trække for meget strøm. For ikke at overskride denne kapacitet og risiko for skadelige generator, tænde lys og andre apparater, når de er nødvendige for at hjælpe med at holde strømforbrug. Kraftoverførsel en vandvarmer kontinuerligt kan også lægge et betydeligt pres på en generator. For at bestemme den rigtige størrelse generator til dit hjem, tilføje op antallet watt skulle tænde lys og andre elektriske apparater på én gang. Du kan finde dette nummer på apparatet etiketter eller ejer manualer. Størrelse generator du vælger skal være lidt større end den effekt, du nødt til at håndtere belastningen. Overvej også, at det tager mere energi til at starte op en generator.

Sikker brændsel Tips

Fordi benzin holdbarhed er lidt kort, bør det ikke gemt i mere end adskillige uger, medmindre en stabiliserende kemikalie er tilføjet. Den bedste ting at gøre er at rutinemæssigt rotere det brændstof, du har på hånden. Når det er tid til at genopfylde brændstoftanken, slukke for alle elektriske udstyr i huset, slukke generatoren, og så lad det køle før du tilføjer mere brændstof tanken. Dræne benzintanken, når generatoren ikke bliver brugt. Hvis en generator er drevet af naturgas, afspærringsventil på gas linje og køre generatoren, indtil det holder op med at brænde noget gas tilbage i motoren. For at mindske risikoen for kulilteforgiftning, skal du finde bærbare generatorer mindst 10 fødder væk fra hjemmet. Du kan have til at tjekke med lokale zoneinddeling og bygningsreglementer i dit område.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com