Hvordan virker en gennem væggen klimaanlægget?

October 16

Væg enheder

Gennem væggen klimaanlæg er en afkøling mulighed for bygninger, der ikke har centrale klimaanlæg installeret. Enhederne er relativt billige. De koster typisk overalt fra to hundrede til fire hundrede dollars, afhængigt af størrelsen. De fleste enheder er konstrueret til at afkøle kun ét rum, selvom nogle større enheder kan være i stand til at køle yderligere værelser samt. Uanset hvor stor enheden er evnen til at køle yderligere værelser begrænset, fordi den udluftning, der blæser kold luft er kun i ét rum.

Forskelle mellem en reolvæg og et vindue enhed

Gennem væggen klimaanlæg ligne Vinduesenheder. Den største forskel mellem to er, at ventilationskanaler er på bagsiden af enheden i stedet for siderne. A til reolvæg ikke hænge ud af væggen som et vindue enhed hænger ud af vinduet. Bagsiden af den bageste enhed enten sidder i plan med den ydervæg eller hænger ud minimalt. Installation af en reolvæg er mere arbejdskraftintensive og betragtes normalt mere permanent end en vindue enhed er. Vinduesenheder installere og afinstallere hurtigt.

Fordelen ved en reolvæg

En væsentlig fordel, at en reolvæg har over et vindue enhed er, at den ikke bruger vindue plads. Når et vindue enhed er installeret, bliver vinduet ubrugelig. Vinduet kan stadig bruges med en reolvæg.

Installation

Gennem væggen bør klimaanlæg installeres af en professionel eller en person, der er meget handy. Skal skæres et hul i væggen for at installere en reolvæg. Hullet skal være af en størrelse, der gør det muligt for enheden at passe stramt. For vejret proofing grunde, skal rum omkring apparatet være minimal. Hver klimaanlægget leveres med en manual, som viser størrelse hul i muren skal være. En metal ærme er placeret inde i hullet i væggen. Ærmet kommer med reolvæg. Ærmet giver strukturel støtte i væggen for klimaanlægget. Air conditionere sidder inde i ærmet. Efter klimaanlægget er installeret i ærme i væggen, det er sat i den nærmeste stikkontakt og vejrfast stripping sættes omkring klimaanlægget at forhindre uden for luft og vand ind i bygningen.

Hvordan en reolvæg virker

A gennem væggen klimaanlægget værker ved at suge varm luft fra rummet i enheden. Den varme luft, der kommer ind i enheden er bragt over klimaanlæg kondensator og afkøles. Den afkølede luft er skubbet tilbage ind i stuen. Den motor, der kører enheden producerer varm luft. Klimaanlægget skubber den varme luft fra motor ud gennem ventilationsåbninger på bagsiden af enheden, så at det ikke varme rummet.

Installation Tips

Før du køber klimaanlægget, kontrollere specifikationerne på væggen dybde. Forskellige modeller af klimaanlæg er forskellige størrelser. Du ønsker at sikre, at enheden vil passe ind i din væg. Nogle vægge er for tyk til nogle enheder.

Hullet i væggen skal skæres, så klimaanlægget sidder lige og niveau. Hvis enheden sidder på en tilt, kan det ikke køre korrekt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com