Hvordan virker en græsplæne Thatcher?

February 14

Hvordan virker en græsplæne Thatcher?

Problemet

Stråtag er sammensat af afklippet græs, kviste og andet organisk materiale, der falder på jorden. En lille strå er god for en græsplæne--det nuancer jorden, holder rødder kølige og bevarer fugt. De fleste plæner udvikle et lag af thatch naturligt, især dem plantet i varmt vejr græsser såsom Bermuda, St. Augustine og zoysia; og cool-vejr græsser såsom bøjet græs og Kentucky bluegrass. En lille thatch hjælper gøde plænen, da det nedbrydes, men et tykt lag danner en hård skal over jorden. Når thatch bliver mere end 1/2 tommer tyk, kan det kvæle en græsplæne ved at låse ud af luft, lys og fugt, ligesom stråtag på en middelalderlig sommerhus. De fleste plæner opretholde en sund lag af stråtag med kun en sæsonbestemt rive eller en afklippet catcher på en plæneklipper, men sure jordbund, har tendens til at fremme væksten af thatch lag, især hvis en thatch-producerer græsset er plantet. Før du fjerner et lag af thatch, kontrollere surhedsgraden i jorden og laver planer om at justere det efter stråtag, hvis nødvendigt. Hvis Græsrødder vokset til laget thatch, skal gradvis thatchings lokke rødder tilbage ned til snavs.

Manuel Thatchers

Thatchers kommer i flere former, lige fra rake-lignende værktøjer til at trække og løsne lag, gas-og el-drevne maskiner, at rive eller skære stråtækket. Alle disse maskiner dybest set score og lift, reducere lag af strå til en sund tykkelse. Den enkleste af disse er River med korte, skarp, stive tænder. De kan ligne en regelmæssig værftet rake, eller de kan have et hoved af skarpe, semi-cirkulære knive. Begge er trukket gennem græsplæne; de fange stråtag med deres skarpe tænder og trække det løs. Skal sørges for at undgå at rive ind i Græsrødder i jorden, hvilket gør rake med halvrunde tænderne en bedre værktøj, fordi det kan trækkes på en vinkel, der trækker stråtag fra toppen og ikke fra jorden op. Efter stråtækket er trukket løs, skal det samledes med en almindelig græsplæne rake og fjernet fra plænen.

Mekanisk Thatchers

Mekanisk thatchers komme i modeller, der ligner Græsslåmaskiner eller i store modeller lavet til at trække bag græsplæne traktorer. De har lange, kam-lignende ben eller vinger, der kredser omkring en aksel. De fleste har en højdejustering, der tillader den erhvervsdrivende til at indstille maskinen til at skære kun toppen af thatch, forlader 1/4 tomme eller deromkring at beskytte græsset kroner. Nogle bladet thatchers kan indstille på 90 grader eller skrå med en 45-graders vinkel til at skære i stråtag fra forskellige retninger, hvilket gør det nemmere at rive det løs. Uanset hvilken type maskine bruges, stråtag er bedst gøres når græsset er bremse sin hastighed i vækst snarere end lige begyndt at vokse (dette varierer i forskellige voksende zoner). Efter de-stråtag, skal de løsnede fyldte fjernes. For at mindske stød, bør græsplænen befrugtet og vandes grundigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com