Hvordan virker en hjem klimaanlægget kondensator?

October 19

Hovedelementer

Klimaanlæg bruger forseglede metal fyldt med kemikalier, der nemt konverterer fra en flydende til en gas til køle den varme luft fra inde i hjemmet og lufte den varme udstødning til udendørs. Kondensatoren er et af tre centrale elementer i hvert aircondition enhed, sammen med en kompressor og en fordamper og de arbejder sammen for at køle luften. Kompressor og kondensatoren er normalt placeret i en diskret sted uden for hjemmet i et metalkabinet giver varme til at flygte og holde den støjende mekanik af beboelsesrum. Fordamperen er beliggende inde i hjemmet eller garage normalt knyttet til den varme ovn, fordi de deler blæser og kanalsystem systemer.

Kondensatoren

At forstå, hvordan videnskaben bag sådan en aircondition kondensator virker, det er nyttigt at tænke på det ikke som den køleluft, men at fjerne varmen fra luften. Udenfor på anlægget kompressor og kondensatoren begynder varme fjernelse eller køling processen med kølemiddel tilflyder kompressor som cool gas. Kompressoren pressurizes kølemiddel og hvad var en gas bliver en varm væske. Nu-hot flydende kølemiddel strømmene i kondensatoren, som består af grupper af spoler, lange hule fyldt med varm væske. Kondensatoren giver varme til at flygte fra kølemidlet via flere fin-lignende ventilationskanaler i kondensatoren casing så når kølemiddel når slutningen af disse spoler, det er mærkbart køligere og i flydende form, men stadig under pres. Med dette pres, kølemidlet er tvunget ind i en lille ventil og undslipper kondensatoren i en fin tåge. Kølemiddel tåge begynder at fordampe mens strømmer gennem et andet sæt af hule spoler. Handlingen fordampende trækker varmen ud af luften omkring spoler, dermed afkøling det. AC eller i fællesskab anvendte furnace fan blæser luft på tværs af spolerne, der reducerer luften temperatur og at afkølet luft blæses ind i kanalerne og ventilationskanaler i huset.

System omsætning

Nu rewarmed kølemiddel i fordamperen spolerne er PEB tilbage at kompressoren til at starte processen igen. Varm luft i hjemmet, som stiger, er suget gennem luft indtag registre som regel i nærheden af loftet i flere strategiske områder i hjemmet. Denne varme luftindtag er peb i til fordampningsenheden at køle gassen. Disse processer gentager sig selv indtil værelse eller rum i hjemmet når den ønskede temperatur på termostaten. Når termostaten anerkender den passende temperatur det slukker automatisk aircondition-enhed. Som rummet varmes op igen, termostaten anerkender dette og vender tilbage på air conditioning og vil fortsætte med at betjene denne vej mens i en aktiv tilstand indtil lukker ned på termostaten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com