Hvordan virker en hjem tilføjelse?

October 28

Hvad er et hjem ud?

Et hjem er et byggeprojekt udført på en eksisterende hjem, der øger mængden af plads i hjemmet, normalt ved at oprette ekstra værelser, eller udvide eksisterende værelser. Boligejere gøre tilføjelser af forskellige årsager, som ofte omfatter behovet for mere plads på grund af en voksende familie, ønske om en større hjem mens der ikke ønsker at sælge eller flytte eller et ønske om visse specialiserede værelser, der ikke normalt findes i et hjem.

At sætte i en tilføjelse

Et hjem tilføjelse er måske den nemmeste måde at få mere plads til den mindste mængde af penge, da man derved undgår omkostningerne ved salg og køb af boliger. En anden fordel er, at specifikationerne for en tilføjelse er op til boligejerne, så de nye værelser kan skræddersys til at opfylde deres behov. Nogen overvejer en tilføjelse bør være klar over, at byggeriet kan kræve en del af hjem til blive ubrugelig eller utilgængelige for en hel del tid og at jordoverfladen udvidelser kommer til en pris af en mindre gård. En anden overvejelse er, at en tilføjelse vil tilføje ejendomsskat hjem, da det forøger værdien.

Tilføje værdi med en tilføjelse

En af de vigtigste overvejelser, når du foretager en tilføjelse bestemmer, om den nye plads vil resultere i en samlet gevinst eller tab af værdi - det vil sige, om den nye tilføjelse vil bringe så meget eller mere ekstra penge hvis huset er solgt, end omkostningerne ved at sætte det i. Oftentimes øger et velgennemtænkt tilføjelse straks værdien af et hjem over de omkostninger, det tog for at sætte det. Udvidelser som forstørre og remodel køkkener og master badeværelse normalt tilføje mest værdi, mens tilføje flere badeværelser er også ofte en god investering. Tilføjelser af mere specialiserede plads, såsom en vinkælder, poolhus eller ekstra stor garage, er mindre tilbøjelige til at betale for sig selv, når en bolig er solgt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com