Hvordan virker en højderyg ventil?

September 15

I de fleste hjem, bliver varme fanget i loftet opvarmning på undersiden af taget og bidrager til for tidlig rullesten fiasko. Varme i loftet rejser også temperatur i værelserne nedenfor, forårsager klimaanlægget at cykle på mere og arbejde længere. Dette rejser energiregninger.

Ridge ventilationskanaler kommer i 4-fods sektioner installeret i en kontinuerlig linje langs højderyggen, eller peak, af et hus. Forud for installationen, den sidste tomme af hver side af toppen er skåret væk, efterlader en lang smal hul, der er omfattet af ventilationskanaler til at forhindre regn indtrængen. Ventilationskanaler er derefter dækket med små helvedesild kendt som ridge cap til at matche resten af taget.

Installere ridge ventilationskanaler i en kvist giver en næsten vedligeholdelsesfri måde at hjælpe med at holde loftet opvarmningens i skak. Ridge ventilationskanaler anvende en passiv varme migration, der er de ikke bruge fans eller andre mekaniske midler til at udtrække den varme luft fra loftet. Da de mangler mekaniske dele, de behøver ikke periodisk vedligeholdelse og selv vil overleve helvedesild på taget.

Varmen stiger naturligvis fra et hus og i loftet. Uden ridge ventilationskanaler, der springer ud på undersiden af taget og er opvarmes af solen bærer ned på taget varme. Med ridge ventilationskanaler passerer da varmen stiger, den gennem toppen af taget og ridge ventilationskanaler og undslipper i luften udenfor. Da hullet i bakken er der altid, arbejder altid ventilationskanaler. Det konstant sænke temperaturen på loftet og efterfølgende, i værelser nedenunder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com