Hvordan virker en Humidor?

March 22

Hvordan virker en Humidor?

Fugtighed og temperaturregulering

Humidorer er opbevaringsbeholdere designet specielt til at bevare fugt og temperatur niveauer og til at tillade kontrolleret luftstrøm. De kommer i alle størrelser, fra rejse mellemstore kasser til de store, værelse størrelse opbevaringsenheder udstyret til at gemme tusindvis af cigarkasser.Indre af en cigar humidor er en nøje kontrolleret miljø. Cedar humidorer er generelt bedst, da de bevarer fugt samtidig øge den naturlige smag og aroma af cigar. Holde din cigarer på den rigtige temperatur og luftfugtighed plan er afgørende. Ideelt, luftfugtighed i en humidor bør være mellem 70% og 72% for at holde cigarer, frisk og hydreret. Temperaturen inde i en humidor skal opretholdes mellem 68 og 70 grader F. En digital hygrometer knyttet til din humidor kan hjælpe med at holde luftfugtigheden på de korrekte niveauer. Cigarer gemt uden tilstrækkelig fugtighed vil tørre ud og mister smag.

Cigar restaurering

Cigarer, der har tørret ud kan gendannes ved at placere dem inde i en cigar humidor. Men restaurering processen er lang, og kun tid og ordentlig hydrering kan gemme en cigar, der har været udeladt under tørre forhold. Genoprette cigarer kræver placere dem inde humidor og gradvist øge niveauet af fugtighed inde. Ofte, kræves flere uger før cigaren er fuldt genoprettet. Stigende grad af fugtighed for hurtigt kan forårsage dæksblad af cigar til at bryde eller knæk åbne.

Cigar aldring til forbedret smag

Ideel niveauer af fugtighed og ordentlig temperaturer sikrer, at tobaksplanter vokse godt og smage lækre. Humidorer efterligne de betingelser, under hvilke tobak planter vokser, at sikre den bedst mulige smag når røget. Cigarer, der er tilladt til alder inde i en humidor er typisk bedre smag end dem røget friske. Nogle cigar producenter alder deres cigarer før forsendelse, men andre sender dem frisk direkte til købsstedet. Frisk cigarer bør altid være i alderen mindst 6 måneder inde i en korrekt vedligeholdte humidor. Modningen tillader cigarer at ånde, befri sig for lugte og gasser, der har opbygget under og efter rullende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com