Hvordan virker en myg Magnet?

February 26

Hvordan myg arbejde

Hvad myg vil mere end noget er et godt måltid. For en myg til en fest i nogens baghave betyder en mave fuld af humant blod. Myg fornemmer deres bytte gennem receptorer på deres krop, der kan afhente signaturer af kuldioxid og mælkesyre fra så langt væk som 100 fødder. Disse signaturer er genereret af åndedræt af pattedyr og fugle. Myg kan også nul i på varme, hvilket gør det muligt for dem at finde en god vene.

Makeup af myg Magnet

Myg Magnet er beregnet til at være placeret uden for, så det er lavet af holdbart vejrbestandigt materiale. Myg Magnet har en base med hjul på det, så det let kan rulles omkring en gård. På toppen er der en magt hoved med en taske til myg gemt inde i. På grundlag er der et sted at sætte en propan tank, der har et rør, der vil forbinde til power hovedet. Myg magneter er drevet af enten et stik, et genopladeligt batteri eller fire C batterier. Sammen med dette er der en patron af myg lokkemidler. Octenol er den bedste attractant for det nordlige USA, fordi det er rettet mod myg fælles i nord. Lurex er bedst for syd, som det er rettet mod den asiatiske Tiger-myg.

Hvordan virker det?

Myg Magnet virker ved at kopiere de egenskaber, der tiltrækker myg til dyr. Dette sker ved afgiver kuldioxid. Den måde, det giver ud kuldioxid er ved at have propan fra tank ramte en katalysator, der medfører gas at blive varme, vanddamp, og vigtigst, kuldioxid. Der er dog ikke alle, der har behov for at tiltrække myg. Der er en patron, der efterligner den sved og vejrtrækning pattedyr. Når placeret vindretningen fra grobund for myg, som en dam, tiltrække disse dufte skadedyr. Når Myggen kommer i nærheden af myg Magnet, bliver det suget af et vakuum inde i power hovedet og ind i myg pose. Myg vil dø af dehydrering i posen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com