Hvordan virker en Natural Gas grill?

August 12

Gas Grill Basics

En naturgas grillen er meget lig et gaskomfur i dit hus. En slange fra en gas tank tillægger en eller flere brændere i bunden af grillen. Disse brændere er antændes af en elektronisk tændsats, som lyser dem ved at gøre en gnist. De varme gasser rejse opad til at tilberede mad på metal stativer eller flade pander. Med propan grill, grillen og gas er på en vogn sammen, og det hele kan være hjul til hvor det er nødvendigt. Med naturgas, dog skal du sætte den i en gas linje.

Fordele ved Gas grill

Gas grill er meget lettere at bruge end trækul Grill. Med trækul skal du arrangere gløderne, slukke dem med lightergas, vente på dem til aske over, og rør dem rundt til at antænde nogen slukket, før du kan begynde at lave mad. Processen kan tage en halv time eller mere. Med en gasgrill, du bare slå på gas, trykker på knappen tænding, og du er klar. Derudover er det meget nemmere at justere varmen i en gasgrill. I stedet for at blande omkring kul, kan du normalt bare skrue ned en dial at sænke niveauet gas. Nogle gas grill har selv temperatur målere, der tillader dig at indstille lige det rette niveau. Endelig, oprydning er lettere med gas; du behøver ikke at vente på kullene til at brænde ud og derefter feje dem ud af grillen.

Ulemper ved Gas grill

Naturgas er ikke transportabel, hvilket betyder, at du ikke kan tage din grill til en strand med dig. Selvom du kan bruge flydende propan grill som et alternativ, er de stadig mindre bærbare end kul, da du skal slæbe rundt en propan tank. Desuden, foretrækker nogle mennesker smagen af mad grillet over trækul til mad grillet over et naturgas grillen. Trækul også giver dig mulighed at finjustere varme på måder, som du ikke kan gøre på de fleste gas grill. For eksempel, kan du flytte alle kullene til siderne af grillen til at lave mad i midten med indirekte varme. Trækul grille også giver dig mulighed at ryge din mad, noget du ikke kan gøre på gas grill. Ved hjælp af chips af forskellige duftende skove, kan du give din grill en række forskellige lækre varianter. For din typiske kaste-it-på-the-grill baggård grill vinder bekvemmeligheden af gas nok ud. Hvis du er interesseret i virkelig at tage din madlavning til et nyt niveau, men du vil være i stand at gøre mere med kul.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com