Hvordan virker en propan køleskab?

March 18

Hvordan virker en propan køleskab?

Hvad er en propan køleskab?

Propan køleskab er lukket system køleskab som fungerer på lignende principper i standard elektriske køleskabet i de fleste køkkener. I stedet for en elektrisk drevet pumpe drev som kølemidler gennem rør inden for køleskabe casing, denne type køleskab bruger propan og anvendelse af varme til en modificeret række trykisoleret kamre til at opnå de samme resultater. Også kendt som en absorption køleskab, dette er typen af køleskab fundet i rekreative køretøjer. Det er teknisk transportabel, og flere miniaturized versioner af dette design har med succes solgt til brug i udendørs picnic og sammenkomster.

Struktur

De interne arbejdsgange af en absorption køleskab er sammensat primært af en række trykisoleret rør kører hele den køleskab casing, afbrudt af fem primære komponenter. Disse komponenter er generator, separator, kondensator, fordamper og absorber. De er alle forbundet i overensstemmelse med hinanden, hver udfører en separat proces, der er afgørende for at opretholde en lav temperatur i køleskabet.

Hvordan virker en propan køleskab?

En propan eller gas brænder er forbundet nedenfor generator. Brænderen opvarmer generator. Indeholdt i generatoren er en kombination af vand og ammoniak, der begynder at koge. Den kogende løsning passerer ned en røret til den separator, der ved hjælp af forskellen i vand og ammoniaks molekylvægt, adskiller de to materialer. Ammoniak stiger opad i form af en gas, mens vandet ikke. Som et resultat, rejser vand hoveder til absorber til at vente til senere brug mens ammoniakken til svaleren. Kondensatoren er en ekspansiv enhed som tillader den ammoniak varme til at sprede og ammoniakken kondenserer tilbage i en væske. Ammoniak er skubbet til fordamperen, hvor det blander sig med komprimeret hydrogengas og fordamper en gang mere i en indefrysning damp. Damp pumpes gennem afkøling spolerne i køleskab efter pres fra oprindeligt lavet af generator, som stadig er den drivende kraft for hele denne proces. Når damp passerer gennem spolerne, rejser det til absorber, der rekombineres med vandet. En kemisk reaktion opstår, hvor ammoniak kombinerer med vandet som en væske, mens hydrogengas rejser op et rør ind i fordamperen at afvente gentagelse af denne cyklus. Ligeledes, ammoniak og vand strømmene tilbage til generatoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com