Hvordan virker en R22 køleanlæg måler?

April 13

Hvad er F-22?

R-22 er et kemikalie, der bruges i kølervæske. R-22 er faktisk forkortelse for sit rigtige navn, chlorodifluoromethane. Chlorodifluoromethane er en hydrochlorfluorcarboner, en klasse af gasser, som er blevet nævnt af dens virkninger på jordens ozonlag. Chlorfluorcarboner har længe fået skylden for underminerer planetens beskyttelse lag.

R-22 bruges primært i luftkonditioneringsanlæg som den primære kølemiddel. Aircondition-enheder er afsendt med F-22 og maskinerne bruger typisk samme levering i løbet af dens levetid. Det er ikke uhørt for R-22 til nedbryder inden for et system eller lække fra det.

Hvordan virker måleren?

Måleren måler mængden af F-22 i linjen kølervæske. Fordi F-22 er en gas og ikke en væske, læser måleren i pounds per kvadrattomme (psi). Tilslutning af slanger til kølemiddel linje og slippe ventilen, kan en bruger måle mængden af F-22 i aircondition-systemet og dets temperatur.

Hvad er en acceptabel?

For at R-22 at være nyttig, skal det ikke kun opretholde et vist pres men en bestemt temperatur. Køle gas som R-22 bør aldrig falde under frysepunktet. Linjer, der fungerer korrekt og på højtryk (220 psi), skal køre i kvarteret i 110 grader. Dette er fordi kølevæske vil blive målt, da det flyder fra kondensatoren. Jo højere presset, de varmere gassen vil køre. Jo lavere tryk, jo lavere temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com