Hvordan virker en Roll Top skrivebord?

October 31

Hvordan virker en Roll Top skrivebord?

En hel kontor i et skrivebord

ROLLTOP skriveborde optrådte første gang i kontorer i løbet af det nittende århundrede, sammen med anledning af klassen købmand. De er designet specielt til dommerfuldmægtige og forretningsfolk, der havde brug for en måde at organisere hovedbøger, korrespondance og andre papirarbejde forbundet med drive en lille virksomhed. ROLLTOP skriveborde indeholdt slots, skuffer og hylder for at organisere disse væsentlige forretningspapirer og en måde at låse dem alle op i slutningen af dagen, så nuværende arbejde ikke behøvede at blive gemt eller låst i skabene. De oprindelige rolltop skriveborde var enorm, nogle måling så meget som 8 fod bred og 6 fod dybt. Dagens skriveborde er meget mindre, har tendens til at være mere dekorativ end funktionel og pasform i de fleste hjem kontorer eller huler.

Hvordan virker "Roll" del?

Rolltop skrivebord er blot en "piedestal desk"--et top-sæt på to kolonner af skuffer--med en top sag tilføjet. Alle rolltop skriveborde har en tre-sidet kabinet, der har spor dirigeret langs top og front kanter på hver side, foret med metal eller plast, således at en del roll eller "tambour," vil glide let. Nogle skriveborde fortsætte lameller langs hver side ned på bagsiden eller under skrivebord dæk, afhængig af størrelse og design af skrivebordet. Tambour består af halvrunde eller flade lameller, er knyttet til en klud eller læder bagside og fastgjort til et træ strip eller greb, så lagt ind i kanalen og flyttede op til åbne. En lås kan indstilles til greb og dækket af skrivebordet til at sikre roll når lukket. Siderne af rolltop skrivebord kan laves i forskellige figurer, fra simple kvartal-runde S-top til den eksotiske lut, der strækker sig ud og sløjfer tilbage til skrivebord dæk.

Tilpasningsevne og individualitet

Da rolltop skriveborde blev designet til at være en selvstændig kontor, blev indersiden af den øverste kabinet bygget til typen forretninger udført af deres ejere. Hvert skrivebord kan individualiseres ved at tilføje cubbies og andre rum designet til specifikke opgaver. Nogle har lange åbninger for hovedbøger, og andre har sæt af skuffer for korrespondance, nøgler eller andre varer. Nogle har et sæt af slots skal bruges til sortering--det nittende århundredes "i" og "out" kasser. Store skuffer med træ rumdelere forudsat steder at fil papirer til fremtidigt brug eller reference. Hvis mere plads var nødvendig, kunne en konsol angives på hylden på toppen af tambour kabinet.

Som papir blev mere rigeligt og nye materialer som stål blev tilpasset til kontoret, mistet rolltop skrivebord favør. Dagens mindre modeller, designet med blot et par slots og skuffer, sandsynligvis give sikkerhed for utility regninger og fødselsdag card bestande i familieværelser og hjem kontorer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com