Hvordan virker en sovesofa?

July 9

Hvordan virker en sovesofa?

Sovesofa stilarter og sorter

At have en sovesofa i stuen kan nemt tilføje ekstra seng plads og derefter folde af vejen til at tjene som en komfortabel opholdsområde resten af tiden. Uanset om dine børn har en kammerat, eller du har ekstra hus gæst til ferien, kan du tilbyde dine gæster en komfortabel seng i minutter uden gene et andet familiemedlem for at gøre plads. Hvis du bor i en lille lejlighed, kan en sovesofa hjælpe med at spare din plads. Sovesofaer er til rådighed i en række forskellige stilarter, størrelser og tekstiler til at matche din indretning og behovene i din familie. Sovesofaer er til rådighed med senge fra twin til dronning størrelser og nogle er endda meget komfortable og stilfulde.

Omdanne din sovesofa

Du omdanne den traditionelle sovesofa ved først at fjerne sædehynder. Når Sædehynder er slukket, skal du se en metal bar over længden af den foldede sengeramme inde i sofaen. Står over sofaen, ophæve den metal bar og trække det hen til dig selv (væk fra sofaen). Som sengeramme kommer op, ud af bunden af sofa, skulle en støtte bar falde på gulvet. Sengen er nu halv åben, ligesom den ene på billedet. Gå rundt på siden af den udsatte sengeramme og løft den foldede slutningen af sengen. Som du løfter fodenden af sengen, skulle en anden støtte bar falde. Angive linjen støtte af foden af sengen forsigtigt på gulvet. Hvis din sovesofa futon stil, simpelthen trække foden mod dig selv indtil bagsiden af futon ligger fladt, at skabe en seng.

Gør din sovesofa

Madras konstruktion er svarer til et typisk bed muliggør brug regelmæssig monteret plader. Når du vågen, blot fjerne dit sengetøj, løfte foden af sengen, og fold det over i halve, fold støtte bar bør automatisk. Løfte den resterende del af sengen og skub det mod bunden af sofaen forsigtigt. Sengen bør glide ned i base nemt på grund af den tilsluttede fire-afsnittet design af folde rammen. Erstatte Sædehynder på sofaen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com