Hvordan virker en Starcraft Camper køleskab?

April 28

Hvordan virker en Starcraft Camper køleskab?

Hvad er Starcraft Camper køleskab?

En Starcraft camper er et bestemt brand i campingvogn eller autocamper. Alhough apparater inden for sport Starcraft logo, de er funktionsmæssigt identisk til enhver anden form for camper apparat. En af de mest innovative design du er sandsynlig hen til hitte i hvilken som helst camper er køleskabet. Det kan ikke køre på elektricitet, har ingen elektrisk drevet pumpe til at skubbe kølevæske gennem det overhovedet. I stedet går det ud over en varmekilde som en gas eller propan brænder. Inden for den køleskab lukket system, en række kemiske reaktioner finder sted, som takket være den snedige design, er i stand til at køle indholdet af køleskabet. Dette design er bedst kendt som en ammoniak-absorption køleskab. Design blev udviklet i Sverige i begyndelsen af 1920erne og blev hurtigt købt af Electrolux. Bortset fra brug i campister anvendes ammoniak-absorptionskøleskabe i militære felthospitaler til at gemme temperatur-følsomme materialer såsom blod og plasma.

Struktur

Standard Starcraft camper køleskabet står ca. 3 fod høj og er lidt dybere end gennemsnittet. Denne ekstra dybde er taget af de fem vigtigste kamre inden for kølesystemet, som er alle forbundet med hinanden. I de fleste tilfælde ville gas kilden såsom en bærbar propan tank holdes i en tilstødende skab eller kammer i væggen, specielt designet til dette formål. De fem kamre er: generator, separator, kondensator, fordamper og absorber.

Hvordan virker en Starcraft Camper køleskab?

Tank af brandfarlig gas er forbundet med en gummislange til en brænder, der er boltet til generatoren. Generatoren indeholder en blanding af vand og ammoniak. Når brænderen opvarmer generatoren, er den kogende væske tvunget op et rør af udvidelse af sagen som ammoniak forvandler til damp. Løsningen når den separator, hvor ammoniak gas stiger op et rør til kondensatoren, og vandet løber ned i absorber. Ammoniakken kondenserer tilbage ned i væsken som det køler og derefter løber ned i fordamperen. Fordamperen indeholder hydrogengas, som endothermically reagerer med ammoniak. Dette betyder, at det bliver en meget, meget kolde damp. Damp passerer gennem spolerne omkring køleskabets container, køling indholdet, da det går. For enden af disse spoler passerer damp ind absorber. Vandet allerede i absorber reagerer med damp, forårsager ammoniak til at kondensere og kombinere med det, forlader brint at gå tilbage til fordamperen. Den flydende blanding af ammoniak og vand strømmer tilbage ned til generator at afvente en gentagelse af denne cyklus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com