Hvordan virker en Surge Suppressor?

August 29

Overspænding er pludselig hopper i elektrisk strøm forårsaget af uregelmæssigheder i elledninger. Når bølge kommer gennem elledninger, ind i et hus og via stikkontakt, kan den pludselige stigning i nuværende forårsage skader på apparater og husholdningsmaskiner. I de fleste overspændingsbeskyttere på markedet, der er en komponent inde hedder en Metal Oxide Varistor (MOV). MOV findes til sikkert omdirigere strømstød.

En Metal Oxide Varistor består af tre komponenter, en del af metaloxid forbundet via to halvledere til overspændingsbeskytters power og jorden linjer. I halvledere er meget følsomme over for strøm og spænding. Når spændingen er under et vist niveau, elektroner i halvledere flow på en måde, der skaber en meget høj modstand. Når en bølge kommer igennem, halvledere opdage springet og reagere på MOV. Når spændingen er forbi en sikkerhed grænse, MOV absorberer det overskydende aktuelle og passerer det via linjen jorden.

Når den overskydende aktuelle behandles, MOV registrerer drop i spænding til regelmæssig niveauer og ikke absorbere og omdirigere den regelmæssige aktuelle. MOV fungerer som en afstrømning ventil, som fanger kun overskud og ikke forstyrrer den regelmæssige spænding og strøm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com