Hvordan virker en swimmingpool Ionizer?

April 10

Hvordan virker en swimmingpool Ionizer?

Desinfektion dine puljen

En swimmingpool ionizer sanitizes din vand ved hjælp af kobber og sølv ioner stedet for kemikalier til at dræbe bakterier, alger og vira. Vandet i en swimming pool naturligt indeholder negativt ladede partikler, der ikke kan filtreres, fordi de er for lille. En pool ionizer bruger en meget lav spænding aktuelle decharge sølv og kobber ioner ind i puljen. Disse ioner har en negativ ladning, så de obligation til og dræbe bakterier, vira og alger. De gøre ved at trænge igennem cellevægge og forstyrre enzym balance af cellen. Ikke kun gøre de dræber disse ting, men ved limning til dem, de også gør dem store nok til filter med puljens filtreringssystem.

Chok vandet

Denne lav spænding "chok" vender nogle gange vandet en hvidlig farve. Dette er bare et tegn på, at ionizer er i orden, at bakterier, vira og alger er blevet dræbt, og at partiklerne nu er stor nok til at blive filtreret. I virkeligheden, når vandet er blevet filtreret, vil det mousserende ren. Det vil også have været desinficeret uden brug af skrappe kemikalier.

Videnskabelige tests udført af University of Arizona har vist, at brugen af mineral ioner, når det bruges med spormængder af klor, er mere end tusind gange mere effektiv mod alger, bakterier og vira end bare at bruge klor alene.

Sikrere end klor

En pool ionizer er sikrere og lettere at bruge end barske, ubehagelige lugte, kemiske vand rengøringsmidler. Sølv og kobber-ioner er ikke skadelige for mennesker og vil ikke forårsage hud irritation eller røde øjne som klor ofte gør. En swimmingpool ionizer virker til at rense dit vand uden at tilføje nogen giftige kemikalier, selvom du kan tilføje en lille mængde af klor, hvis du ønsker, og det vil ikke forstyrre renseprocessen.

En swimmingpool ionizer reducerer behovet for at tilføje resterende klor i vandet, selv om du kan tilføje en lille mængde for at fremskynde den rensning oparbejde. De fleste ionizers foreslår kun tilføje 0,4 ppm af klor, og kun hvis vandet er grumset og/eller over 90 grader F. Dette lavt beløb af klor sikrer, at rør og udstyr ikke beskadiges.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com