Hvordan virker en telefonlinje?

November 16

Telefonen er en af mange ting, som vi tager for givet, da det har eksisteret i så mange år. Den eneste gang vi virkelig tænke over telefonlinjer er faktisk, når vi ser dem på pæle overhead. Nå, før du foretager det næste opkald fra dit hjem modtager, tage et par minutter på at læse om den teknologi, der gør vores liv så meget lettere og mere bekvem.

Telefonledning eller base ledning til en trådløs telefon, opretter forbindelse til et stik i væggen, der er udstyret med en switch og to kobber ledninger. Denne parameter er spejlvendt når du afhente modtageren og gør det muligt at høre en klartone og foretage dit opkald. Når din stemme træder din telefon via modtageren, er det sendt ned linjen via lydbølger.

Hvis du har overjordiske ledninger, forbinder din linjerne til en større gruppe af andre kabler inde i et sort kabinet suspenderet fra et nærliggende telefon meningsmåling. Hvis dine kabler er begravet, opfylder alle ledninger fra det tilstødende par huse inde en bleg grøn telefonboks, der vil normalt opholder sig i en andens forhave. Denne boks giver telefonselskab nem adgang hvis der er et problem med din linje, eller hvis en ny linje skal tilføjes.

Næste, ledninger hovedet fra din telefonboks eller pole til en større kasse, kaldet en digital koncentrator, der indeholder omkring 100 par af kablet til en god del af dit nabolag, eller din linje og de andre gå direkte til switchen.

Et par miles ned vej eller tættere, afhængigt af hvor du bor, vil der være en lille Vinduer bygning, der bærer logoet for dit lokale telefonselskab. Alle ledningerne til dit område vil til sidst mødes her, på kontakten. Dette er den bygning, hvor magiske sker. Dit opkald vil blive digitaliseret her hvis det ikke allerede er konverteret på den digitale koncentrator. Dette giver mulighed for edb-systemet til at sende dine opkald ifølge instruktionerne du gav ved at taste telefonnummeret.

Afhængigt af om dit opkald er lokale eller lang afstand, og som er din udbyder, det vil fortsætte ad en ny linje af coax kabel eller fiberoptiske kabel eller det vil være strålede ud til at blive sendt via satellit. Alt dette sker i den tid det tager telefonen til at ringe på anden enden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com