Hvordan virker en terrasse varmer?

June 9

Hvordan virker en terrasse varmer?

Terrassevarmere holde folk varme mens du sidder udenfor i koldt vejr. Der er et par af forskellige stilarter at vælge imellem: lampe-type varmeovne, som ligner gadelygter, og rektangulære varmeapparater, der ligne væg varmeapparater, men er typisk monteret på loftet i en lukket gårdhave. Enten måde, fungerer begge modeller på samme måde. Nogle terrasser er ikke lukket, og de mennesker, der har disse typer af terrasser har tendens til at bruge lygtepæl typer af ovne, fordi de er fritstående. Dem med lukkede terrasser kan montere anden typen af varmelegeme på loftet eller på væggen.

Hvordan virker det?

Terrassevarmere bruge enten naturgas eller propan til varme, selv om der er nogle elektriske versioner på markedet, så godt. Når aktiveret, føles det som om solen skinner på dig fordi varmeapparater giver en enorm mængde af varme. Nogle varmelegemer kommet i 4.000-watt modeller, mens andre med en dobbelt element kommer i 8.000-watt modeller. Terrassevarmere kommer i forskellige farver eller en sort, rustfrit stål. Der er også terrasse pejse på markedet, der kører på propan, naturgas og elektricitet. De tilbyder en opvarmning, hyggelig atmosfære, fordi de synes at have en ægte træ ild brændende i dem, selv om de ikke er designet til at brænde træ. Derudover er bordplade versioner af terrassevarmere lygtepæl-type også tilgængelige. Disse giver en mere direkte kilde til varme end de større versioner.

Komponenter

Lygtepæl modeller løbe propan cylindre, ligesom propan grill gør. En gas linje kører ind i brænderen montering af ovnen. Desuden, en slange og regulator er tilsluttet gas linje og regulator er tilsluttet til cylinderen, propan. Linjen gas, som også har en flare montering, forbindes derefter til posten. Afbrænde assembly er også knyttet til stillingen, og toppet med en kuppel emitter på toppen af lampen. Slange og regulator forsamling er forbundet til flare montering på linjen gas, og regulator er knyttet til propan cylinder. Propan cylinderen placeres i bunden af lampen. Lampen er også udstyret med en switch, der kan regulere temperaturen i lampen og tænde den og slukkes. Propan rejser fra tank op slange, gennem gas linjen og regulator, hele vejen til brænderen og til toppen af stillingen, hvor dome emitter er placeret. Når der, propan brænder, skabe varme, som udleder sætter ud.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com