Hvordan virker en Texas stil BBQ ryger?

March 1

Texans tage deres grill alvorligt, og aficionados hellige år at udvikle kunsten at ryge mad. Tilberedning af kød i Texas stil ryger efterlader det saftigt og mørt, med en rig, røget smag. Rygere er ikke standard Grill med kul; de er komplekse Gruber med dele designet til specifikke anvendelser.

Producerer røgen

Alvorlige grill kendere bruge rygere med en brand boks. Boksen er ikke en del af grill pit, men i stedet tilsluttes pit via et luftindtag. På de fleste modeller sidder brændkammeret under og ved siden af pit til at sikre, at stigende varme når grill pit. Ægte Texas grill bruger fugtigt træ i stedet for kul til at hjælpe helbrede kødet og indgyde det med smag. Fugtig flis eller logs sikre en lav varme brand, som er afgørende for en vellykket grillaften. Eksperter på Texas stil BBQ rådgive madlavning kød i løbet af flere timer med varme, der forbliver under 225 grader Fahrenheit.

Pit Grill

Texas rygere kommer i en bred vifte af stilarter, men de har alle én ting til fælles: pit grill, som er det område, hvor du lægger din kød eller grøntsager til at lave mad. Nogle Gruber har stor grill kasser til at hænge større kødstykker; andre har flytbare hylder til at give dig mulighed for at ryge større eller mindre stykker. Som røg fra boksen brand stiger, trækker luftindtag i pit grill i røg og varme, madlavning kødet langsomt.

At holde kødet fugtigt

De fleste Texas rygere kommer med en rack under grillen for vand. Da røgen bevæger sig på tværs af vandet, humidifies det luft, forhindrer, at kød tørrer ud mens madlavning.

Skorstenen

Mens low-end Texas stil grill pitten ikke har en skorsten, gør den ideel pit. En skorsten blot giver ikke røgen en vej ud, men det hjælper også for at holde madlavning kødet fugtigt. Gruber med skorstene er ofte udstyret med dræning pander på stakken slutningen til at fange dyppelse.

Termometer

Texas grill rygere er undertiden udstyret med termometre på låg til at overvåge temperatur inde. Dette er en væsentlig del af rygeren som din pit grill skal sjældent overstige 225 grader Fahrenheit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com