Hvordan virker en tomat bur?

March 14

Formålet med en tomat bur

Tomat bure er cylindrisk ledning strukturer og handle som et espalier, så dit anlæg kan bruge den som støtte, som det vokser. Uden støtte, vægten af den voksende tomat kan forårsage anlægget til at hænge eller bøje, og frugterne kan røre jorden, hvor de er mere tilbøjelige til at blive angrebet af skadedyr og blive mere modtagelige for sygdommen og rådne. Når du bruger en aktiepost til tomater, har du løbende binde det som planten vokser til at sikre ordentlig støtte. En tomat bur eliminerer behovet for at binde og giver planten all-round støtte som det vokser. Er lavet af wire, hæmmer det ikke plantens naturlige spiring.

Bure vs ejerkrav

Når du bruger en aktiepost til tomater, har du løbende binde planten i forskellige sektioner, som planten vokser til at sikre ordentlig støtte. Med binde, reb lejlighedsvis kan lægge vægt på en gren ved at holde det i en unaturlig vinkel, eller kan bryde en gren få tunge med frugt. En tomat bur eliminerer behovet for at binde. At være lavet af ledning, der omgiver planten, det hæmmer ikke grene fra spiring i forskellige retninger, øger væksten af løv og producerer mere frugt end satset planter eller planter, venstre, understøttes ikke.

Plantning din tomater

Uanset om du er såning tomatfrø direkte ned i jorden eller omplantning unge tomatplanter, bør du sætte buret på plads, når de går ned i jorden. Hver plante skal have sit eget bur. Den smalle ende af buret bør være skubbet ned i jorden med frø eller plante direkte i centrum af cylinderen. Læg ikke en tomat bur over en plante, der allerede er blevet plantet og slået rod, eller du kan beskadige og sever rødderne.

Fjernelse og genbruge din tomat bur

Lad din bur på plads, som din plante vokser og spirer frugt. Hvis du fjerner det, kan du beskadige eller sever rødder, der er vokset omkring det og dræbe dit anlæg. Når din plante dør, kan du fjerne din tomat bur og genbruge det til andre planter. Sørg for at vaske det, især hvis din tomatplante havde nogen form for mug, svamp, visnesyge eller andre plantesygdomme.

Ikke bare for tomater

Tomat bure kan bruges til mange andre planter. De gør fremragende understøtter for lille vegetabilske plante, der nyder godt af ejerkrav, agurker, peber, bush bønner, squash, zucchini og aubergine. Bruge dem på samme måde, du ønsker for tomater.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com