Hvordan virker en Top Loading vaskemaskine uden en omrører arbejde?

October 18

Hvis du planlægger at købe en højeffektiv, top-loading vaskemaskine, begynde at tænke gør vaskeri på en ny måde. Ligesom front-loading maskiner, bruger disse skiver ikke en omrører for at rengøre dit tøj, sparer vand og energi, men at det kræver et par ændringer i rutinen.

Hvordan de virker

I en traditionel vaskemaskine, en omrører drejninger og vender vaskeri i et badekar fuld af vand for at få det rent. Top-loading, højeffektiv skiver erstatte omrører med hjul, diske eller plader, der forårsager karret til spin eller jonglere tøj forsigtigt på høj hastighed i meget mindre vand. Nogle også spray vasketøjet med vaskevand eller en skyl løsning til at sætte skub i handlingen rengøring. Hurtig vask hastighed også trækker mere vand ud af tøj, reducere tid i tørretumbleren og yderligere reducere energiforbruget.

Rengøringsmiddel

Højeffektiv skiver kræver vaskemiddel oprettet for denne type maskine. Brug ikke almindelige vaskemiddel, som forårsager overskydende suds, der kan reducere rengøring eller endda gøre maskine overløb. Højeffektive vaske-og rengøringsmidler virker særligt godt i små mængder af vand, hvilket er vigtigt, fordi højeffektiv skiver bruge så lidt som en femtedel af vand af traditionelle maskiner. Læse ejerens manual og retninger på objektbeholderen vaskemiddel til at bestemme hvor meget at bruge, og om du vil bruge en dispenser.

Tilsætningsstoffer

Hvis du vil bruge vand blødgøring, Pletfjerning eller stof-blødgørende løsninger, Læs alle retninger for at sikre, at du bruger de korrekte beløb på den rigtige måde. Blødgøringsmidler normalt gå i en dispenser i maskinen, men brug kun skyl-tilføjet blødgørere. Regelmæssig pre behandler eller iblødsætning løsninger medføre ofte for mange suds, så overvej at bruge din højeffektiv vaskemiddel i blød elementer i stedet. Tilføje blegemiddel og vand skyllemiddel efter maskine og pakke retninger, men aldrig blande væsker og pulvere, der kan tilstoppe dispensere og reducere effektiviteten.

Ekstra rådgivning

Watch for rynker eller bunching tøj inde i en top-førende, højeffektiv maskine. Maskinerne også typisk koste mere end traditionelle maskiner, selv om du vil gemme i reduceret brug af vand af energi, "forbrugerrapporter" noter. Fedtet eller fedtet jord i dit vasketøj kan indsamle inde i vaskemaskinen, især hvis du bruger køligt eller koldt vand. Følg anvisningerne til at køre ugentlige eller månedlige vedligeholdelse cykler uden nogen Tøjvask inde for at forhindre oprustning og lugte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com