Hvordan virker en ukrudt æder karburator?

January 17

Karburatoren på en ukrudt æder bringer gas fra tank, blander det med luft og pumper det til cylinder til forbrænding. For at gøre alt dette, afhængig karburatoren af, at forskellige afsnit og et antal indbyrdes arbejdende dele. Denne komplekse proces er en integreret del i at få en ukrudt æder at starte og køre korrekt.

Måling afsnit

Når brændstof ankommer fra ukrudt æder tank, kommer det først til afsnittet måling. Afsnittet måling indeholder inlet jets og brændstof kontrolfunktioner. I dette afsnit måles den korrekte mængde brændstof for specifikke motorens omdrejningshastighed. Dette afsnit regulerer effekt efterspørgsel. Hvis dyserne er beskidt, bliver brændstofblandingen forkerte, hvilket fører til træg ydeevne.

Blande afsnit

Efter at brændstoffet er målt, skubber karburatoren brændstoffet i Blandingsdelen. I dette område, er den rigtige mængde luft taget og blandes med benzin. Uden blanding i luften, kunne ikke være antændt brændstof i cylinderen. Blandingsdelen omfatter chokeren og chokerhåndtaget, gashåndtag ventil og diffuser jetfly, som bidrage til at bringe i luften. Når denne afdeling udfører dårligt, træg acceleration, hårde starter og tomgang problemer er resultaterne.

Brændstofpumpe

Efter at brændstoffet er blandet med ordentlig forholdet mellem luft og brændstof, sender pumpen det videre til cylinderen. Dog virker pumpen i to retninger, fordi det er også ansvarlig for at bringe luft fra tank. Det gør den gennem vakuum pres skabt af pulserende krumtaphuset. Når krumtaphuset og stempel flytter, pres genereret årsager membraner inde i pumpen til at flyde op og ned, at skabe den nødvendige suge.

Generelle drift

Karburatoren opfører sig forskelligt i forskellige situationer. Når motoren er kold og du forsøger at starte det, er choker ventilen lukket af karburatoren Blandingsdelen. Dette øger den vakuum pres fra krumtaphuset og giver jets til at trække mere brændstof begyndelsen; gashåndtag i denne indstilling er angivet til delvis åbne. Når motoren starter og begynder tomgang, lukker gashåndtag ventil mens luften er bragt ind fra et lille hul ved siden af jetfly til at holde motoren i gang. Når du begynder at presse på aftrækkeren, begynder gashåndtag ventil at åbne, sucking i mere brændstof. Når gasspjældet er fuldt engageret, gashåndtag ventil åbnes helt og den maksimale mængde brændstof strømmer gennem systemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com