Hvordan virker en vask prop?

July 6

Hvordan virker en vask prop?

Når du bruger din vask prop, se du kun proppen og lift stangen eller post du hæve og sænke på bagsiden af vasken. Hvad du ikke kan se er mekanismen under vasken overflade, der forbinder lift-stang med prop, hæve og sænke det.

Lift stangen

Lift stangen sidder på vasken vandhanen og er den eneste del, end proppen, selv, som du kan se fra toppen af vasken. Du trække stangen op til Luk vasken afløb og skubbe den ned for at åbne i afløbet. Uden lift stangen, ville du nødt til at nå under vasken, hver gang du ønskede at hæve og sænke prop, hvilket gør for en langt mindre praktisk måde at drive den prop mekanisme.

Gaffelbolt

Gaffelbolt forbinder til bunden af lift stangen i en C-formede connection, der har en lille skrue til at holde lift stangen på plads. Nedenstående figur C gaffelbolt er flade og har flere huller. Når du trækker op og ned på lift stangen, gaffelbolt rem bevæger sig op og ned så godt.

Pivot Rod

Den længere, tynde ende af pivot rod går gennem en af de mange huller i gaffeltræk. En metal fjederklemmen glider over pivot rod og sidder enten side af gaffeltræk, holder enden af pivot rod på plads, så det ikke vil glide ud som gaffelbolt bevæger sig op og ned. Anden enden af pivot rod går ind i en åbning i siden af vasken afløb. En stor kugle på pivot rod holder vand fra siver ud af røret, sammen med en skive og fastholde møtrik, skrue fast på åbningen i røret. Anden enden af pivot rod kontakter proppen selv.

Afløb og prop

Vasken prop er en lille løkke eller hul i det, så slutningen af pivot rod at passere igennem. Hvornår pivot rod bevæger sig op og ned som lift stangen og gaffelbolt flytte pivot rod enten skubber og tvinger prop til at åbne eller det sænker og lader proppen falde i lukket position. Proppen har en gummipakning på undersiden af dens flade top, så prop til at opretholde en vandtæt forsegling over afløbet åbning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com