Hvordan virker en vaskemaskine bælte?

September 20

Hvordan virker en vaskemaskine bælte?

Hvordan virker en vaskemaskine bælte?

De fleste vaskemaskiner i USA er foroven og ansætte gummi drivremme at transportere den motor energi fremsendelse og i nogle tilfælde, at pumpen. Fordi elektriske motorer kan straks nå deres fulde hastighed, drivremmen i første omgang smutter på sin remskive, men snart gradvis strammer.

Nogle mener, at drivremmen giver en pålidelig, fejlsikker mekanisme til vaskemaskinen. Hvis karret, motor eller omrører fryser eller sticks, vil bælte sandsynligvis glide, bryde eller strække, gemme transmission og motor fra kostbare skader ved at forhindre motor og transmission fra bliver overbebyrdede. Nogle vil dog mene modsat; at et problematisk bælte kan forårsage en maskine til at bryde på grund af den uregelmæssige ydeevne oplevelser maskinen på grund af bælte. Bæltet er ca tre fod lang og sort.

Bælte funktionsfejl

Bælte funktionsfejl er fælles. Når en vaskemaskine lyder som om det kører ordentligt, men enheden ikke fungerer, kunne det tyde en kørsel bælte spørgsmål. En løs bælte kan forårsage uregelmæssige bevægelser og afbrydelser i løbet af de forskellige vaske cykler.

Hvordan du udskifter et bælte

Selv om det kan være en kedelig opgave, kan du erstatte en drivrem uden professionel hjælp. Unplug vaskemaskinen og lægge den på sin side. Placer nogle pap eller et lærred ark på gulvet for at undgå at ridse eller beskadige vaskemaskinen eller gulvet. Når du placerer maskinen på sin side, kan vand sive ud. Placer håndklæder i nærheden til at fange enhver lækage. Nogle bælter er i klart udsyn og kan nemt nås, men nogle kan være skjult. Fjern bunden og skruerne beskytte pumpen kobling. Pumpe koblingen er en fleksibel gummi del, der lægger vandpumpe til motoren. Bæltet skal nemt glide ud. Dog kan du nødt til at frigive motoren montering bolte på nogle modeller, vaskemaskine og aflaste bælte før du fjerner det. Placer den nye bælte over transmission remskive, og Placer det over den motor remskive. Afhængig af vaskemaskine model, skal du erstatte enten pumpe koblingen eller sikkert stramme motoren montering bolte. Når du er færdig, tænder vaskemaskinen oprejst, sætte den i og køre en test. Hvis et problem stadig findes, en anden del kan være årsag til det og søger professionel hjælp kan være nødvendig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com