Hvordan virker et badeværelse lampen?

April 7

Badeværelse belysning

Belysning til alle rum skal være godt gennemtænkt og planlagt at give plads til at levere den funktionalitet i den var beregnet til. Badeværelser er ikke anderledes. Kvinder sætte på deres make-up, mænd barbere og små ønsker at se den plads, hvor tanden var at bare faldt ud. Alle ønsker at være i stand til at læse hvilke flaske er shampoo og balsam når de er i brusebad. Belysning, der forårsager skygger og stemning i stuen kan være dramatiske eller romantisk, men i badeværelset, skygger kan være katastrofale. Det er vanskeligt at barbere 5 o'clock skygge, når du står foran lyset og forårsager en 24-timers skygge. Godt positioneret belysning i badeværelset kan gøre for meget gladere og bedre præparerede mennesker.

Typer

Du ønsker dit badeværelse belysning til at være funktionel endnu stilfulde og komfortable. De fleste badeværelser kræver mere end én type af belysning at gøre det fungere korrekt. Forsænket belysning er en fantastisk måde til at lyse op brusebad området uden at være farlige. En overhead lys er fantastisk til belysning i hele lokalet og bare plain ser din vej rundt. Et lavt effektforbrug væg sconce er en nice touch til nat belysning, så der er ingen grund til at helt at vække dig selv på de hurtige ture på toilettet midt om natten. Vanity belysning er den nødvendige belysning til omkring spejlet, for tæt op visning. Større badeværelser kan endda bruge en lampe ud i et hjørne på en tabel. Det hele lyder ret nemt, men tage en tur til en belysning butik og du vil se, disse ikke er let valg. Der er bare tonsvis af lysarmaturer og uanset hvad din indretning; du vil finde mange, der vil matche. Dette er et område, hvor du vil ønsker at tage din tid og vælg inventar, der vil stadig være i stil og match indretning næste år og efter. Inventar kan være dyrt, og du ønsker ikke at ændre dem hvert par år.

Hvordan virker det

Loftlys bør kunne lyser hele rummet med et klart lys. Der er nogle smukke lysekroner og hængende lys, der ser godt ud men ikke giver mulighed for pærer, der afgiver meget lys. Gem som type til spisestuen og vælge et armatur, der kan håndtere høj watt-pærer. Forfængelighed lys kommer i alle mulige former og størrelser. Over spejlet eller direkte på siderne vil give dig den bedste belysning til at sætte på makeup og barbering. Sporet belysning er godt for dette område også, fordi alle lys kan være flyttet og vinklet indtil du får den belysning, som du leder efter. De kan også tage højt eller lavt watt-pærer. Fluorescerende lys kan findes i mange designs og give et stort lys for forfængelighed belysning; dog, mange finder lyset til at være alt for lyse. Pointen med forfængelighed lys er at give lys fra fronten, så du ikke står foran det forårsager skygger. Det vil kun arbejde for dig, hvis det er gratis for meget dekoration og kan give de lys direkte til dit ansigt. Belysning til bruseren skal være lys nok til at læse shampoo flasken og se for at barbere dine ben. Selv når du har en stor generel lys i badeværelset, får det gemt bag bruseforhænget. Der er mange lamper for den bruser, herunder forsænket og væg inventar. De fleste af dem vil rumme en pære lys nok til at give funktionalitet i brusebadet. For belysning til at fungere godt, skal de alle være kablede separat til forskellige parametre. En lille væg sconce til natbelysning virkelig behøver ikke en switch på alle. Det kan være på hele tiden med et lavt watt pære.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com