Hvordan virker et fluorescerende lys rør?

November 17

Fluorescerende belysning virker på samme princip, uanset om du bruger lange rør eller moderne kompakte fluorescerende (CFL) pærer. Andre figurer af fluorescerende belysning også bruge den samme proces, som afgiver mindre varme end standard glødelamper. Varmen er en indikation af spildt energi, der ikke er brugt til belysning. Fluorescerende lys skaber lys uden at producere så meget varme, bruge mindre energi i processen.

Grundlæggende komponenter

Lysstofrør er lavet af gas og indeholder en lille mængde kviksølv atomer. Resten af røret er fyldt med gas, som er generelt argon. Indersiden af røret er belagt med en hvid selvlysende pulver, og en hætte på hver ende forbinder røret til det elektriske kredsløb så elektriciteten kan flyde igennem fra den ene ende til den anden. Der er også en ballast, som kontrollerer energi flow gennem røret. I CFL pærer, er både endestykker og ballast indeholdt i pære base, hvilket er grunden til denne base er generelt større end wolfram pærer.

At skabe lys

Når elektricitet er tilladt ind i røret gennem ene ende cap, det aktiveres, eller ophidser, kviksølv atomer i gassen. De absorbere kraften og begynder at bevæge sig hurtigere, men kan ikke indeholde elektriciteten. Når de frigiver senere magten, er det i form, foton (lys). Dog oprette kviksølv atomer kun ultraviolet lys, der er usynlig for menneskers øjne. I stedet for at se dette lys, er hvad du ser i en belyst lysstofrøret den selvlysende pulver, som lyser under ultraviolet lys.

Forkoblingsenheder for Balance

Spændende kviksølvet tager langt mere el end er nødvendig for at opretholde lyset når reaktionen starter. Faktisk vil hele tiden passerer høje niveauer af elektricitet gennem røret hurtigt føre til skader. Ballasten saldi høj opstart og lave driftsomkostninger magt behov ved at sende en første bølge af elektricitet gennem røret, og derefter regulere energi flow på lavere niveauer, der er nødvendige for at bevare lys. Moderne forkoblinger er elektronisk, og kan få lys til fuld lysstyrke hurtigt, med minimal flimrende, mens gamle magnetiske forkoblinger tendens til at have en lang indledende opvarmningstid til at aktivere lyset.

Advarsler

Spørg din lokale affaldsbortskaffelse tjeneste at finde ud hvor hen til afhænde gamle eller brudt lysstofrør. Regler varierer fra sted til sted, men kviksølv i lysstofrør er giftige, så mange amter har strenge bortskaffelse retningslinjer at holde kviksølv ud af jord og vand-systemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com