Hvordan virker et køleskab Ice Maker?

March 27

Hvordan virker et køleskab Ice Maker?

Isslag

Intet kan sammenlignes med et køligt glas af din favorit drik på en varm sommerdag. Nogle gange er køleskabet alene bare ikke nok til at bringe denne flydende temperatur til det punkt, hvor det er mest tiltalende. Dette er grunden til, at vi vender os til magiske af is. I dage forbi (og for mange mennesker, i nutiden), betød det revner åbne is bakker i fryseren og trække ud i tern. I dag, men kommer mange køleskabe med en indbygget ice maker, eliminerer den savn hen til lave noget af dette manuelt. Du blot trykke på dit glas mod håndtaget, og vente på din is til at komme. Men hvor meget tænkte har du givet til hvordan fungerer denne proces?

Få din Motor kører

Køleskab is beslutningstagere er drevet af en elektrisk motor, der løber fra den samme strømkilde som køleskab/fryseren, selv. Ismaskinen er også forbundet til vandforsyningen, der giver maker vand den har brug for til at producere det færdige produkt. Begge af disse linjer løber gennem bagsiden af køleskabet, skjult fra synet til at skabe en mere tiltalende æstetiske. Når alt er på plads, og drevet korrekt, ice maker kan begynde at arbejde sin magi.

At gøre isen

Inde din ice maker er en plast støber, ikke meget forskellig fra is bakker du er formentlig bekendt med. I stedet for manuelt udfylde denne skimmel, dog er ismaskinen sat op til at gøre det på sin egen. Arbejder fra en timer, åbner det en ventil, der giver mulighed for en vis mængde af vand til at komme gennem VVS og fyld formen. Det så lader vandet sidde der indtil det er frosset naturligt af fryseren temperatur. Ismaskinen overvåger temperaturen af vandet, således at kunne fortælle når vandet er tilstrækkeligt frosne. Ismaskinen sender et signal om at afskære elementet køling og frysning processen afslutter.

At få isen til at dine glas

Dette er, hvor tingene virkelig bliver interessant. Efter isen dannes, beskæftiger ismaskinen faktisk et varmeelement. Hvorfor, spørger du? Nå, giver dette is til at bryde fri af mug, hvor det er derefter afsendt via ejector vinger til en samling bin. Hvis du nogensinde har åbnet din fryser, har du sikkert set denne bin, fyldt med isterninger. På det tidspunkt, det er bare et spørgsmål om at trykke på håndtaget på forreste del af køleskabet, og isen kommer cascading ned en luge og ind i dit glas.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com