Hvordan virker et køleskab Magnet?

November 18

Hvordan virker et køleskab Magnet?

Køkken magneter: Form og funktion

Køkken magneter er en af hæfteklammer af American home decor. Mange huse har en veritabel kunstgalleri af fotografier og børns kunst hængende på køleskabsdøren på en given dag. Køleskabet er også gå til spot for familiens kalender, nødsituation telefonnumre og indkøbsliste.

Køleskabsmagneter er stor, fordi de tillader denne tomme fast ejendom kan udnyttes af hele familien. Køkkener er blevet et vigtigste mødested for familier i hele tiden; køleskabet er et område hvor kommunale meddelelser kan sendes i en alder hvor det kan være svært at samle alle på ét sted.

De indre funktioner i en Magnet

Den kernekomponent i ethvert køkken magnet, er om det holder op en omdannelse regnemaskine eller en papirnotesblok, magneten, selv. Ifølge TechnoMuses, er en magnet lavet "ved at placere et magnetisk materiale såsom jern eller stål i en stærk magnetfelt." Metaller har atomer opdelt i domæner, der justere under denne magnetiske kraft, foring i en ordnet struktur. En permanent magnet bruges "andre slags legeringer som alnico (en legering af aluminium, nikkel, jern og kobolt) [og] ferritter (keramik som materialer fremstillet af jernoxider med nikkel og kobolt)".

En af reglerne for magneter er, at ligesom styrker frastøde og modsætninger tiltrække. Når en magnet er placeret på køleskabsdøren, omarrangerer del af køleskabet er omfattet af magneten faktisk på det atomare plan at blive en anden magnet, omend en midlertidig. Magneten holder sig derefter til døren på grund af de modsatrettede kræfter, der handler på de metal domæner involveret.

Hver af disse magneter producerer et magnetisk felt omkring det, hvilket er grunden til du normalt ikke kan placere en magnet flush mod en anden uden dem scooting rundt køleskabet. Hvis magneten ikke holde sig godt, kan det ikke blive foretaget af en god blanding af metaller til at producere en stærk permanent magnet. Derfor det ikke kommer til at trække køleskabet domæner til enhver meningsfuld slags bond.

Populære magneter

Næsten alt kan produceres og sluttede med magneter. Elektronik kan være en vanskelig opgave, da de ofte indeholder små magneter inde i deres spånplader, som kan smides af konkurrerende magnetfelter og styrker.

I de sidste 10 år eller deromkring, er køkken magneter vokset legende og kunstneriske. Der er en hel række køleskabsmagneter centreret omkring poesi, romantik romaner og andre emner. Producenter har også udformet magnetiske "Påklædningsdukker" omkring berømte kunstværker som Michaelangelo's "David" skulptur. Magneter er blevet mere funktionel, sjov og kreativ over deres tid som verdens lodret brevpresser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com