Hvordan virker jern dræbe græsplæne mos?

May 19

Hvordan virker jern dræbe græsplæne mos?

Jern er et produkt, der kan blandes i hjemmet med vand og sprøjtes på græsplæne til at dræbe moss. Mos trives i fugtige områder af plænen, der ikke får en masse af sollys. Nogle gange, moss er uundgåelig, især når vejret er også blevet regnfulde, som bidrager til dets vækst. Men moss normalt vises ikke på en sund græsplæne; det vises på en græsplæne med dårlig eller komprimeret jord, der er generelt usundt at begynde med.

Hvordan virker det?

Ifølge Oregon State University handle jern forbindelser som herbicid kontakt, når den anvendes til moss. De brænder hovedsagelig af mos, understreger plante til døden. Mos vil blive brune og vises døde, lige som andre uønskede planter gøre når sprøjtes med et ukrudt killer eller lignende produkt. Dog jern ikke fjerne eller afhjælpe den underliggende problem, der støtter moss vækst i første omgang. Og hvis disse problemer ikke er løst, mos vil vende tilbage.

Jern produkter

Der er et par forskellige jern forbindelser tilgængelige for brug af boligejer på moss problemer i baghaven. Ifølge University of Alaska Fairbanks kooperative Extension Service er der jernholdige ammonium sulfat, jernholdige sulfat, jern sulfat, såvel som jern chelater. Disse produkter er tilgængelige i flydende og granulat formationer. Kornede formationer bør blandes med vand og anvendes som en spray. Oregon State University anbefaler at 3 ounce af jern sulfat eller jernholdige ammonium sulfat blandes med 5 gallon vand og sprøjtes i et område ikke større end 1000 kvadratfod.

Jordforbedring

Græs, der vokser på jord, der ikke kan støtte det vil hurtigt vige for mos og andre ukrudt. Hvis mos er omfattende, dræbe det, så begynder en omfattende jord forbedring program før udskiftning af græstørv. Før du anvender jern forbindelser, lufte jorden med en power rake eller den rette dethatching værktøj. Når Mosset er fjernet, indtil jorden og ændre det med kompost inden plantning af græsfrø.

Site forbedring

Nogle gange, kan problemet være, at webstedet ikke er gunstige for voksende græs på alle. Meget skyggefulde steder under træer, for eksempel, kan være bedre egnet til en skygge have end en patch af græstørv. Hvis du kan øge sollys til jorden ved at fjerne nogle grene, uden at beskadige eller understreger træet, derefter øge sollys penetration før sædekorn området.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com