Hvordan virker køleskabet temperatur tilpasning?

August 16

Hvordan virker køleskabet temperatur tilpasning?

Du kan justere et køleskabet temperatur med en enhed kaldet en termostat. De fleste termostater er placeret i bageste eller midterste forsiden øverst på indersiden af køleskabet og kan justeres koldere eller varmere ved en manuel dial eller i nyere modeller, af en digital trykknap oplæste. Justeringen, der selv er nemt, og tager kun et par sekunder, men det kan tage et par timer for den faktiske temperatur inde til at ændre.

Termostat

Justere termostaten sender et signal til kompressoren, at det skal enten øge eller mindske dens arbejde output. Hvis du vil have det koldere inde, flytte indstillingen af termostaten til en koldere indstilling, og temperaturen inde vil langsomt tilpasser sig den nye indstilling. I mellemtiden, vil du sandsynligvis opdage kompressoren kører i en længere periode, da det går gennem processen med at komprimere flere kølemiddel. Hvis du slår termostaten for at hæve temperaturen, vil kompressoren køre mindre ofte som det cykler mindre kølemiddel.

Kompressor

Kompressoren gør hovedparten af arbejdet i komprimere kølemidlet fra en flydende til en gas, der sætter ud i afkøling proces, der i sidste ende resulterer i en cool kølerummet. Uden køling tager det kun et par timer af mad at blive udsat for temperaturer over 40 grader Fahrenheit til at gå dårligt fra bakterievækst. Fødevarer behov for køling og bestemt til konsum bør holdes under dette niveau, ifølge USA Department of Agriculture.

Overvågning

Den vanskelige del om at finde den rigtige termostat indstilling for dit køleskab er at fastlægge hvordan nøjagtig det virkelig er. Bare fordi du indstille drejeknappen for at betyder ikke 37 grader, thats hvad den faktiske temperatur inde virkelig er. Nogle gange er der utætte tætninger, som lader i varm luft. Med nogle modeller bliver elementer gemt i døren et par grader varmere end dem i ryggen på grund af den måde luften cirkulerer inde. Det er en god idé at sætte en appliance termometer inde i køleskabet til Kontroller temperaturen er indstillingen af termostaten hævder.

Overvejelser

Den primære bekymring når du justerer den indvendige temperatur af dit køleskab er, hvor lang tid det tager. Det kan tage flere timer for den faktiske indvendige temperatur til at justere. Hvis du falder for vane at skifte skiven frem og tilbage, tænker, at kompressoren ikke gør sit arbejde, prøv at sætte det hvor du ønsker det og give det 24 timer før du tjekke igen. Hvis kompressoren kører, og du har ingen kølemiddel lækager, køleskabet vil nå frem til en ligevægt omkring den temperatur, du ønsker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com