Hvordan virker kompostering arbejde med hensyn til genbrug?

June 12

Hvordan virker kompostering arbejde med hensyn til genbrug?

Kompostering er en måde for genanvendelse køkken og haveaffald i en næringsrig jord. Det gøres nemt derhjemme, uanset om du har en stor have eller et par potteplanter på din balkon. Kompost tilføjer næringsstoffer til havejord og øger jord sammenlægning, forbedre dræning og jord mycorrhizal aktivitet.

Hvad er kompostering

Kompostering er en naturlig biologisk proces af forfald. Det er en metode til genanvendelse, der bruger bakterier, svampe, orme og andre organismer i jordbunden for at nedbryde døde plantemateriale. Kompostering styrer denne proces, hjælper den til at fremskynde. Ved at kontrollere mængden og typen af affald føjet til kompost og overvågning af mængden af ilt og fugt kompost modtager, næringsrige jord lignende stof kaldet humus eller kompost er produceret.

Sådan fungerer det

Under kompostering organisk affald er opdelt efter aerobt simple kemiske elementer som kvælstof fosfor og kalium, at planter brug for vækst. Stoffet er en fiber-rige materiale ideel til haver. Kompostering producerer kuldioxid og varme. Hvis der er nok materiale varmer kompostbunke op nok til at dræbe ukrudtsfrø, herbicider og pesticider.

Egnede materialer

Egnet døde vegetabilske materialer til brug for kompostering omfatter køkken scraps som kaffegrums og grøntsager skræller. Undgå at bruge kød scraps og knogler. Disse tiltrække uønskede dyr som katte og hunde til din kompost. Affald fra haven velegnet til kompost omfatter afklippet græs, ukrudt planter, der ikke har gået til frø og plante kviste. Skære scraps i små stykker hastigheder hurtigere nedbrydning.

Hvorfor kompost

Kompostering er en bæredygtig måde at reducere mængden af skrald du sende til deponering hver uge. Køkken og have affald udgør 30 procent af typisk husholdningsbrug skrald. At gøre kompost er en nem og økonomisk måde at gøre en naturlig, rig jord som gødning for dine potteplanter og haven. Tilføjer kompost til din have eller indkapslede planter øger planternes vækst og forbedrer Plantesundhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com