Hvordan virker Thermax isolering?

October 30

Hvordan virker Thermax isolering?

THERMAX Heavy Duty isolering er fremstillet af Dow Chemical Company. Det er lavet af en "glas fiber-forstærket polyisocyanurate skumkerne konfronteret med nominel 4 mil præget hvid acryl belagt aluminium på den ene side og 1,25 mil præget aluminium på den anden." Aluminium facers holde vand og vanddamp fra iblødsætning i isolering skum. I modsætning til andre hjem isoleringsprodukter, kan det installeret, står over for et hjem interiør uden en barriere. Det er specielt designet som et interiør finish system til vægge og lofter i metal, træ post stel og beton bygninger.

Installere THERMAX

THERMAX Heavy Duty isolering boards er så let, som de kan skæres med en kniv til hurtig installation til vægge og lofter, både inden for og uden for Åse, spær eller bar leddene. Butt samlinger er lavet til at blive installeret over strukturelle medlemmer, og overfladen af isolering på alle samlinger skal forsegles med tape eller med en af producentens fælles lukningssystemer til plasticflasker.

Kemisk bestandighed af THERMAX

THERMAX Heavy Duty isolering har vist sig for at give fremragende modstandsdygtighed over for organisk syre, alkohol, asfalt, saltlager og andre salte, kuldioxid, benzin, kulbrinter, insekticider, Petroleum, mineralsk olie USP, naphtha, alkohol-baseret maling, vandbaseret polyglycols og vand.

Virkninger på miljøet

Thermax Heavy Duty isolering er fremstillet af kulbrinte blæser agenter. Det, derfor har ingen ozonlagsnedbrydende potentiale og anses for at være miljømæssigt sikkert og lyd.

Tilgængelighed

THERMAX Heavy Duty isolering er lavet i flere Dow Chemical steder og er tilgængelig via et omfattende netværk af distributører. Direkte salg oplysninger, kan Dow nærmeste salgskontor nås ved at ringe til 800-232-2436.

Advarsel

THERMAX Heavy Duty isolering er meget brændbart og må bruges kun i streng overensstemmelse med produkt programinstruktioner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com