Hvordan vurdere kvaliteten af indvendige flade maling?

October 15

Paint er en lille måde at gøre en stor indvirkning på indre af et hjem. Maling kommer i en bred vifte af lusters, herunder "flad", "æggeskal", og "høj-gloss." Flad maling har et minimalt reflekterende finish og kan også betegnes som mat maling. Der er fordele ved at bruge flade maling, der overholder overflader let, herunder rough ones. Der er ulemper, også, men at vide, hvordan man kan bedømme kvaliteten af malingen vil reducere disse.

Instruktioner

•Kontrollér malingens dækning. En af de bedste ting ved flade maling er dens evne til at dække ufuldkommenheder eller mærker på væggene. For at maksimere det, er det vigtigt at kontrollere dækningen, eller "skjule", en særlig maling mærke har. Maling mærket som "one-coat hiding" vil være den bedste løsning og behøver ikke yderligere lag til at dække ufuldkommenheder.

Forpakket flad maling mærket som "vaskbart." En ulempe ved at flade maling er, at det normalt er let fjernes ved at skrubbe, derfor, de bedste flade maling sorter vil være dem, der kan vaskes, til at sikre, at enhver fingerprint udtværinger eller mærker, der kan opstå i løbet af normal brug kan være let fjernes med vand og sæbe. "Vaskbart" flad maling indeholder en større mængde af harpiks end deres normale modparter, der fungerer som en lim til at holde maling på overfladen. Dette gør malingen dyrere, men det er af en højere kvalitet.

•Kontrollér kan for en garanti. Alle mærker, der kan holde fast ved sin maling kvalitet og sætte en garanti på det forventes at være foran konkurrenterne og er mere tilbøjelige til at vare i det lange løb med en reduceret risiko for fading.

Tips & advarsler

  • Altid bære handsker og en maske når håndtering maling for at reducere absorption og indånding af toksiner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com