Hvorfor Air conditionere blæser kold luft, men rummet er ikke nedkøling

July 31

Hvorfor Air conditionere blæser kold luft, men rummet er ikke nedkøling

Hvis dit værelse klimaanlægget er korrekt blæste kold luft men rummet forbliver varm, har du sandsynligvis ikke den rigtige klimaanlægget at matche størrelsen af rummet. Eller der kan være enkle justeringer skal du gøre inde i stuen til bedre nyde den kolde luft.

Forkert størrelse

Selv om en air condition fungerer korrekt, hvis det er for lille eller for stor til den plads, det er meningen, at afkøle, vil det være ineffektiv. Hvis klimaanlægget er for lille til et stort rum, skal du anskaffe og installere en større enhed. Hvad er ofte mindre kendt er, at en enhed kan være for stor for et værelse, og i stedet for at være mere effektiv, vil blot blive omdannet til en energi waster ved hurtigt køle rummet, derefter cykle ud, før det er tid til at fjerne fugt eller fugt fra rummets luft.

At vælge den rigtige størrelse

Nøglen til korrekt picking en air conditioner til et bestemt rum er at første figur ud af rummets areal og derefter vælge en enhed med kølekapacitet matche rummets størrelse. Hver enhed bestemt kølekapacitet er målt og udtrykt i britiske termiske enheder (BTUs) pr. time. For kvadratiske og rektangulære værelser, bestemme det areal ved at multiplicere rummets længde af dens bredde. For trekantede værelser, multiplicere længden af bredden, og opdele nævnte sum af 2. Selvom du bør konsultere en professionel for at være sikker, kan du vurdere, at du har brug for mellem omkring 10.000 til 12.000 BTUs per time nemlig hver 400 kvadratfod værelse plads. Du har brug for flere BTUs hvis værelset er meget solrigt eller for et køkkenområde.

Utætheder

Grunden til at en klimaanlægget kunne konstant blæse ud kold luft uden værelse nogensinde få nogen køler kunne være simpelt. Du muligvis ubevidst utætheder omkring klimaanlægget mellem enheden og vinduet, så den kolde luft at undslippe til ydersiden. Check rundt enheden, og forsegle alle åbne steder, som du finder.

Høj indendørs temperatur

Hvis rum eller område, air conditionere er beregnet til at afkøle er alt for varmt, vil enheden ikke køle luften ordentligt selv når det blæser ud af kold luft. Træffe foranstaltninger for at forhindre dette på særlig varme dage af installationen skygger på vinduerne værelse til at forhindre, at direkte sollys lysende i. Også garantere lofter, vægge og gulve af dit hus er godt isoleret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com