Hvorfor bladene falder af mine planter?

September 25

Hvorfor bladene falder af mine planter?

Hvis du bemærker en bunke blade omkring dine blomster, planter eller buske, må ikke være foruroliget over højre væk. Der er en række årsager at bladene falder af planter--naturlige udgydelse processen er en af hovedårsagerne. Konsultere din lokale Planteskole producenten, hvis du har mistanke om dit anlæg er syge.

Naturlige årsager

Planter kaste deres blade naturligt når de vokser nye blade. Bladene ofte bliver gule og falder til jorden. De ældste blade af en plante er først til at gå, fordi planten skal vokse nye blade, der lægges i blød i lys og hjælpe det producerer den mad, det har brug for.

Plante skader

Undertiden falder bladene ud af stueplanter fordi strukturen af planten eller nogle af dens blade er blevet beskadiget. I dette tilfælde kan bladene gule og kaste. Rødder kan beskadiges af overdreven befrugtning, hvilket kan føre til en plante, udgyde nogle af sine blade.

Klimafaktorer

Undertiden kaste planter deres blade, når der er en drastisk ændring i temperaturer--fra varmt til koldt, f.eks. Andre gange blad-slippe er svar på tør jord eller udsættelse for ekstreme lys.

Beliggenhed faktorer

Hvis du bemærker, at din indendørs plante skure sine blade, når du ændrer dens placering--fra vindueskarmen til køkkenbordet, for eksempel--forsøger derefter din plante at fortælle dig noget. Nogle planter ikke tilpasse sig godt til nye miljøer og hurtige ændringer af placering--især hvis disse nye lokationer giver mindre skygge eller sollys end deres oprindelige hvilende steder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com