Hvorfor bladene vender Brown på Holly buske?

December 19

Hvorfor bladene vender Brown på Holly buske?

Holly planter er blevet klassisk symboler af vinteren feriesæsonen i Amerika, med deres mørkegrøn, spidse blade og røde bær. Holly buske er generelt meget hårdføre planter med meget få problemer. En af de få betingelser knyttet til holly planter er holly leaf spot sygdom, der forårsager misfarvede læsioner vises på plantens blade.

Beskrivelser

Holly leaf spot, også kendt som tar spot, er karakteriseret ved små, gule pletter, der vises på blade hele sommeren, ifølge træ hjælpe hjemmeside. Efterhånden som sygdommen skrider frem, steder vokse og drej rødbrun. Til sidst vende steder sort med en tar-lignende udseende.

Årsager

Holly leaf spot er forårsaget af en række forskellige svampe, ifølge University of Massachusetts. Nogle af svampene typer forbundet med holly leaf spot omfatter Phacidium curtisii, Coniothyrium ilicinum og Phytophthora Egesommerfugl.

Lang sigt skader

University of Massachusetts hedder det, at holly leaf spot vil forårsage nogen varig skade på en holly plante. Som sygdommen skrider frem, kristtorn bladene kan blive helt brune og falde af. Men bush typisk lever og vil vokse nye blade.

Forebyggelse

Der er trin gartnere kan tage for at forhindre svamp fra inficerer holly buske og forårsager holly leaf spot. Når først pletter, behandle holly bush med et svampemiddel, anbefaler webstedet havearbejde vide hvordan. Det er vigtigt at forhindre, at svampen tilbage fordi gentagne infektioner kan forårsage bush til at dø. Undgå kompostering med inficerede blade, som forårsager planterne for at blive smittet igen.

Ordentlig pleje

Den bedste fremgangsmåde er at dyrke sunde holly planter, som er mindre tilbøjelige til at blive smittet med leaf spot svampe. University of Massachusetts tyder på at levere holly planter med ordentlig befrugtning, overvågning pH niveauer i jorden, bioklip haven senge og give korrekt vanding i tørre sæsoner. Beskæring af planter fremmer sollys penetration og luft cirkulation.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com