Hvorfor blikkenslagere sige hæld stensalt ned dit Toilet?

August 16

Hvorfor blikkenslagere sige hæld stensalt ned dit Toilet?

I oldtiden brugt hære salt som en potent biologiske våben, overbrusning det på fjendens felter at ødelægge afgrøder, Ifølge Purdue Universitet forlængelse. Moderne boligejere kan drage fordel af salt's naturlige toksicitet til planter ved hjælp af simple stensalt for at holde rør fri for trærødder, som kan tilstoppe toilettet og blokere kloakledninger over tid. Mens stensalt ikke vil løse de værste rod problemer, anbefaler mange blikkenslagere, overbrusning stensalt i toilettet med jævne mellemrum at holde rødderne i skak og beskytte dine VVS system.

Roden af problemet

Trærødder på eller omkring din ejendom kan glide ind i små revner i kloakrøret over tid. Én gang inde, de fest på næringsstoffer findes i kloak affald, så de kan trives og fremme yderligere vækst. I sidste ende kan disse rødder helt blokere rør, hvilket resulterer i tilstoppede linjer og toiletter, der ikke skylles. De værste træsko kan endda forårsage spildevand til igen op i din kælder eller crawlspace, hvilket resulterer i en ubehagelig rod og dyre reparationer.

Stensalt løsning

For at dræbe rødderne, der har fundet vej til dine rør, anbefaler "Komplet Idiot Guide til husholdningsbrug løsninger" kastede en håndfuld stensalt ind i dit toilet hver to uger før skylning. Dette dræber fine enderne af rødder i dine rør og holder dem fra at tage. Ved hjælp af stensalt på denne måde vil ikke skade hele træet og vil tilskynde rødder til at flytte andre steder. Det er et effektivt værktøj til husejere på en kommunal kloak og dem på en Septisk system.

Ud over stensalt

Mens stensalt let dræber rødder i kloak rør, Tim Carter Ask Builder hjemmeside anbefaler angribe trærødder, før de ormen deres vej ind i dine rør. For at gøre dette, skal du bruge tegninger af din ejendom til at hjælpe dig med at finde kloakledninger. Bore ned i jorden i nærheden af røret med en augur og drop en grundlæggende PVC rør for at få adgang til området omkring kloak rør. Hæld 4 pounds af kobber sulfat i rør sammen med 5 gallon af varmt vand til at dræbe rødderne og tilskynde dem til at styre fri af dine rør. Vær forsigtig, når du arbejder med kobber sulfat, som er et giftigt kemikalie, der kan være skadelige for mennesker og kæledyr.

At tackle en Tree Root overtagelse

Hælde stensalt og andre kemikalier i dit toilet vil ikke hjælpe når rødderne har taget fat i din kloakledning. Når linjerne er helt blokeret, er det tid til at indkalde eksperter for at få hjælp. Blikkenslagere kan bruge store lastbil-monteret snegle eller high-powered vandstråler for at rydde træsko. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at grave op din værftet og erstatte eller linje kloakrøret for at rydde træsko og holde rødder fra vokser tilbage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com