Hvorfor bliver min klimaanlægget ikke skåret?

January 11

Hvorfor bliver min klimaanlægget ikke skåret?

Når din air conditionere enhed undlader at slukke automatisk, virke som en fejl, når det er mere sandsynligt, en normal funktion af klimaanlægget. Enheden kan slukkes med en indstilling justeringer og grundlæggende fejlfinding.

Termostat indstilling

Hvis vejret udenfor er meget varme og klimaanlægget termostat er indstillet til en lav indstilling, kan så den interne kompressor synes at ikke slukke. I sandhed arbejder air conditionere utroligt hårdt for at justere værelse til indstillingen ønskede termostat. Hvis termostaten er sat meget lavt, kan air conditionere tage lang tid at nå frem til den angivne temperatur. Juster indstillingen temperatur til en højere antal, såsom 78 grader Fahrenheit, hvis du vil enhedens interne kompressor til at afskære alle nu og da. Tryk på knappen up retningsbestemt på fjernbetjeningen eller på enhedens frontpanel at hæve termostaten.

Fan indstilling

Hvis enheden kører, men ikke kold luft blæser kan indstillingen "Fan kun" aktiveres. Hvis "Fan kun" eller "Fan" er aktiveret, vil ikke air conditionere klippe indtil du slår det med fjernbetjeningen eller knapperne på frontpanelet. Tryk på "Power" eller "On/Off"-knappen på fjernbetjeningen eller frontpanelet for at slukke fan. Blæseren vil slukke og alle indikatorlys vil gå ud.

"Tør" cyklus

Mens de "Tørre" cyklus kører, slukke enheden ikke. "Tørt" aktiverer enhedens interne affugter og fjerner fugtighed fra luften. Processen løber i gennemsnit omkring 30 minutter før det slukker automatisk. Hvis du ønsker at slå funktionen "Tørre" ud, skal du trykke på knappen "Tør" igen for at annullere det.

Magt

Hvis klimaanlægget ikke svarer til "magten" eller "On/Off"-knappen, kan batterier i fjernbetjeningen være døde. Skub dækslet ud på bagsiden af fjernbetjeningen og fjerne batterierne indeni. Bekræfte, at batteriet kammer er fri for snavs og skidt. Genindsætte to nye batterier i batteri kammer ifølge de polar indikatorer trykt på indersiden af salen. Hvis enheden er stadig ikke reagerer på kommandoerne sluk, tag netledningen ud af stikkontakten på væggen for at nulstille forbindelsen. Vent tre minutter og tilslutte enheden igen. Tryk på knappen "Reset" på stikket og tænde enheden igen. Hvis det stadig ikke afskåret, kontakt fabrikanten for yderligere assistance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com