Hvorfor bliver mit køleskab uden kondens?

August 10

Hvorfor bliver mit køleskab uden kondens?

En utæt køkken apparat er næsten altid en katastrofe; vandet siver ind og splitter træ skabe og inventar, rejser gulv fliser og skader i nærheden elektronik, koste dig en masse penge på reparationer. At finde vand på ydersiden af køleskabet er derfor en potentielt foruroligende opdagelse. Forstå, hvad der forårsager dette fænomen vil hjælpe til at dæmpe enhver frygt, du måtte have om funktionssvigt apparater og mulige reparationsomkostninger. I nogle tilfælde kan det være muligt at fjerne fugten på ydersiden af apparatet i bare et par timer.

Årsag: Høj fugt og kondens

I et fugtigt miljø er der en større mængde vanddamp i luften. Ofte udtrykt som en procentdel, relativ luftfugtighed aflæsninger spiller ind når et højt niveau for luftfugtighed gør luft om sommeren føler "sticky" og svært at trække vejret for dem med luftvejslidelser. Når fugtig damp-belæsset fugtige luft passerer hen over en kold overflade, nogle af vandet kondenserer og danner små dråber af kondens. Dette fænomen er, hvad der forårsager fremkomsten af fugt på de udvendige og indvendige vægge af køleskabet. Du kan mærke samme virkning på cisterne til toilet eller badeværelse vandhaner, når du kører det kolde vand.

Årsag: Beskadiget sæler

Revnede, split eller revet door sæler medføre lokaliserede kondens på ydersiden af køleskabet. Åbner køleskabsdøren, og inspicere gummipakning for tegn på skader eller korrosion. Du skal muligvis have sæler repareres eller udskiftes hvis skaden er tilstrækkelig dårlig. Kontakt producenten af køleskabet for hjælp med køb Udskiftning sæler.

Årsag: Utilstrækkelig frirum

Som en generel regel, skal der være mindst en tomme plads på alle sider af køleskabet til at sikre god luftcirkulation gennem og omkring apparatet. Boksning køleskabet ind i et begrænset område eller mellem skabene kan forårsage "svede" at vises på den udvendige vægge. Overveje at flytte eller geninstallere køleskab for at rydde dette problem.

Årsag: Strømsparetilstand

Køleskabe med en energy-saver afkøling valgmulighed undertiden erfaring kondens når antisweat varmeapparater er slukket. Prøv canceling strømsparetilstand via køleskabet Kontrolpanel og vente et par timer for at se, hvis sved rydder. Ikke alle køleskabe har disse varmeapparater eller en strømsparetilstand.

Løsning: Vent

Små dråber af fugt på ydersiden af køleskabet er uskadelige og bør ikke være en årsag til bekymring. Tørre op den overskydende væske med en tør klud, hvis fugt begynder at dryppe ned på gulvet eller forårsage et problem. Fugt vil rydde naturligt, når fugtighedsniveauet falder som vejret ændringer.

Løsning: Dehumidify

Det kan bidrage til at placere en bærbar affugter i rummet, hvis luftfugtigheden er produceret af en anden apparat---en tørretumbler, f.eks. Flytte køleskabet eller kilden til den fugtige luft vil også hjælpe, hvis kondens bliver en vedvarende problem. Ovne og kedler også øge luftfugtigheden i rummet hvor de opererer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com