Hvorfor bør du skylle pesticidudbringningsudstyr med ammoniak eller husstand blegemiddel?

February 28

Pesticider kan være en magt våben i kampen for at redde dine planter mod skadedyr, svampe- og bakterielle sygdomme, invasive ukrudt og andre trusler. Men pesticider kan også gøre mere skade end gavn, hvis de anvendes forkert. Derfor, hvis du anvender pesticider som led i en pest control program, lære at bruge dem korrekt for at undgå enhver unødig skade til din familie, dig selv eller dine planter. God sanitet af pesticidudbringningsudstyr er blandt de vigtigste måder at bruge pesticider korrekt.

Rengøring af udbringningsudstyr

Nogle gartnere tror fejlagtigt, at pesticidudbringningsudstyr aldrig skal renses. Hvis pesticidet kemikalier er efterladt inde udbringningsudstyr, kan kemikalier ætse metal inde udstyr. Blanding nye pesticidet kemikalier med pesticid rester i udbringningsudstyr til overs kan forårsage de to kemikalier til at reagere, i bedste fald mindske effektiviteten af pesticidet eller at skade planterne du behandle og i værste fald skabe et potentielt giftige blanding mellem de to kemikalier.

Blegemiddel

Bleach er en almindeligt anvendt husstand desinfektionsmiddel men er sjældent anbefales til rengøring af Pesticidudbringningsudstyret. Blegemiddel kan reagere med kemiske tilsætningsstoffer i pesticider og skabe potentielt giftige dampe. Urinstof ammoniumnitrat, et stof, der anvendes i mange forskellige kapaciteter i havearbejde, kan også reagere farligt med blegemiddel. Derudover kan blegemiddel rester i udbringningsudstyret gøre deres vej til planterne bliver behandlet, hvor de kan forvolde alvorlig skade på planterne.

Ammoniak

På den anden side kan ammoniak bruges til at rense pesticidudbringningsudstyr. En løsning af 2 qt. salmiakspiritus pr. 25 gallon vand anbefales at rengøre de fleste pesticider udstyr. Fylde udstyr, og slosh blandingen rundt inde i udstyr. Spray en lille mængde gennem spray dyse, og lade de resterende løsning sidde i udstyr natten til at neutralisere enhver resterende pesticider. Spray resten af løsning gennem dysen den følgende dag, og skyl alle dele af udstyr med rent vand.

Alternativer

Ammoniak løsninger anbefales til rengøring af udstyr, der anvendes til at anvende visse bestemte former for pesticider såsom 2,4-D, 2,4,5-T eller børste killer herbicider. For andre typer af pesticider, kan en løsning af 2 lbs. husstand vaskemiddel til hver 40 gallon af vand bruges til at rense udstyr. Hvis du har nogen tvivl om sikkerheden ved brug af visse kemikalier til at rense pesticid udstyr, kontakt en lokal Universitet udvidelse office med eventuelle spørgsmål forud for enhver rengøringsudstyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com