Hvorfor Cedar frastøde Sølvfisk?

April 30

Hvorfor Cedar frastøde Sølvfisk?

Cedertræ og cedar olie udsender en duft, der er skadelige for Sølvfisk og andre fælles husstand men behageligt for mennesker. Sølvfisk opleve cedertræ den måde mennesker oplever ammoniak. Mange skabe og reoler er beklædt med cedertræ at modvirke Sølvfisk fra bosætter sig i dem.

Definition

Cedar er en naturlig insektrepellent, hjælper med at beskytte tøj, sengetøj, bøger og papirer fra Sølvfisk. Cedertræ og cedar olie bruges både til at frastøde Sølvfisk og andre fælles indendørs skadedyr naturligt.

Historie

Cedar er blevet brugt i århundreder til at bygge kister for sengetøj og vigtige papirer. Hvert hjem på et tidspunkt havde en cedar brystet for stof og papir emner at Sølvfisk og møl kan lide at spise. Toiletter og bogreoler var ofte beklædt med cedertræ finér på grund af dets kendte insekticide egenskaber.

Fakta om Sølvfisk

Sølvfisk reagere på stærke lugte kaldet feromoner. De undgår feromoner de ikke kan lide, såsom lugten af cedertræ. Sølvfisk lever i fugtige og mørke steder og ofte udligner i muggen kviste eller kældre rundt om ovne og nær rør hvor vandet kondenserer. Sølv fisk spiser nogen form for stivelse, herunder limen i bogbind; papir; og naturlige tekstiler som linned, bomuld og uld.

Andre måder at bruge cedertræ

Sølvfisk er almindeligt forekommende i lofter, som er vokset fugtig på grund af løs eller utætte helvedesild. Cedar tagdækning helvedesild kan bidrage til at frastøde Sølvfisk og holde ud fugt på samme tid. Strimlet cedertræ barkflis spredt rundt foundation beplantninger kan afskrække Sølvfisk og andre fejl i at komme ind i huset.

Ekspert indsigt

Fugtige, varme huse med stakke af gamle bøger og bunker af dårligt ventilerede tøj kan havnen Sølvfisk uanset hvor meget cedar bruges til at frastøde dem. Til effektivt for at håndtere Sølvfisk, holde hjemmet tørt og så køligt som muligt og opbevare letfordærvelige tøj og bøger i cedar-foret kister, skabe eller skabe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com